Nelt Co d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Nelt Co d.o.o.

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

Inženjer poslovnih aplikacija

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Koelgijalnost, dobra radna atmosvera, dobro izbalansiran privatni i profesionalni život, privatno zdravstveno, mogućnost rad od kuće.
Zamerke kompaniji
Niske zarade, teško se napreduje, subjektivnost prilikom donošenja odluke o bonusu, loš odnos nadređenih prema zaposlenima.
ne preporučujem
utisak postavljen: 10.12.2019.

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pozitivna radna atmosfera. Nadređeni prepoznaju trud i kvalitet, mogućnost napredovanja. Mnoštvo beneficija i kompetentan menadžment. Kolege su uvek prisutne za savet i pomoć.
Zamerke kompaniji
Open space, gužva zna da smeta zbog koncentracije. Lokacija.
preporučujem
utisak postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Nelt je osnovan 1992. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Nakon četiri godine vrednog i predanog rada, postaje distributer multinacionalne korporacije Procter&Gamble za područje tadašnje SR Jugoslavije. Nedugo potom, započinje sa distribucijom proizvoda poznatih svetskih kompanija Kraft Foods, Wrigley i SSL na teritoriji današnje Srbije i Crne Gore. U skladu sa ciljevima i željom za unapređenjem poslovanja, Nelt proširuje svoju delatnost na pružanje logističkih usluga. Zatim, kupovinom novosadske mesne industrije Neoplanta, opseg poslovanja se širi i na proizvodnju. Međutim, ni tu se ne zaustavlja, već 2008. godine, pripaja kompaniju Javna skladišta Subotica i počinje sa pružanjem trade marketing usluga svojim principalima, kao i trećim licima.

Godine 2006. Nelt je otvorio moderno opremljen distributivni centar u Dobanovcima, u srcu industrijske zone Beograda, gde se danas nalazi sedište firme.

U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, sertifikovan je sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 i implementiranog HACCP sistema. Nedugo potom, usledio je početak distribucije farmaceutskih proizvoda i proizvoda za prehranu i negu kućnih ljubimaca.

2012. godine implementirali smo poslovno-informacioni sistem SAP, sa ciljem da se postojeći ERP zameni rešenjem koje u potpunosti može da obuhvati i podrži strategiju održivog širenja i unapređenja poslovanja, kao i sve procese unutar kompanije.

Nelt Co danas radi sa sledećim principalima: Procter & Gamble, Wrigley, Mondelez, Dr. Oetker, Neoplanta, Reckit Benkiser, Panacea, Sebapharm, itd.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NELT CO.
Adresa
Maršala Tita 206, Dobanovci
Datum osnivanja
14.08.2000.
PIB
100037645
Matični broj
17304712
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU I USLUGE NELT CO. DOO DOBANOVCI
Delatnost kompanije
4636 Trgovina na veliko šećerom, čokoladom i slatkišima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nebojša Šaponić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Database Administrator

1 plata
200 EUR / mesečno
200 200
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija