Neoplanta a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Brend Neoplanta je oduvek važio za sinonim kvaliteta, a tradicija duga punih 129 godinato i potvrđuje. Od davne 1885. godine, Neoplanta je od malog proizvođača mesnih proizvoda postepeno izrasla u visoko razvijenu prehrambenu kompaniju u čijim proizvodima danas uživa veliki broj potrošača.

U Neoplanti radi oko 700 zaposlenih. Vrednih, posvećenih, odgovornih. Jer mi znamo da samo takvim pristupom za vas možemo kreirati proizvode koji oduševljavaju i gurmane najistančanijih ukusa. Predani, stručni i profesionalni, naši zaposleni su najveća snaga kompanije. Oni su tu radi vas i vašeg savršenog zalogaja. A vama preostaje samo da utonete u hedonizam i prepustite se neodoljivoj eksploziji dobrih ukusa.

http://www.neoplanta.rs/pages/35/Politika-regrutacije-i-selekcije-kandidata

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NEOPLANTA
Adresa
Primorska 90
Datum osnivanja
13.12.1989.
PIB
102034237
Matični broj
08142289
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO NEOPLANTA INDUSTRIJA MESA NOVI SAD
Delatnost kompanije
1011 Prerada i konzervisanje mesa
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Slobodan Vasilić - Izvršni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija