NetCast d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U svetu savremenih poslovnih sistema stalna povezanost i dostupnost ljudi, uređaja, podataka i programa je imperativ. To je ono što mi radimo - projektujemo, instaliramo i održavamo najsavremenije mrežne sisteme. Posedujemo profesionalni Data Centar sa kompletnom serverskom infrastrukturom i tim vrhunskih mladih stručnjaka koji se brinu o našim klijentima.

Naš princip je da koristimo isključivo najbolju i najsavremeniju opremu, da gradimo ključ u ruke sisteme i da pružamo neograničenu podršku. Sve to po principu mesečne nadoknade. Vreme velikih investicija u opremu i IT osoblje od strane samih firmi je prošlost.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NETCAST DOO BEOGRAD
Adresa
Milentija Popovića 9, Beograd
Datum osnivanja
23.04.2012.
PIB
107532687
Matični broj
20821744
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE RAČUNARSKOM OPREMOM NETCAST DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6203 Upravljanje računarskom opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sanja Arsenović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija