NetCast d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NetCast d.o.o.

  (6 utisaka)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.2
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

3.7
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Opuštena atmosfera za rad, bez puno pritisaka sa strane. Puno mladih ljudi i korektne kolege.
Zamerke kompaniji
Jako neefikasan menadžment. Loši uslovi za rad u smislu hardvera. Primanja ispod proseka u odnosu na konkurentne kompanije. Puno neostvarenih obećanja sa strane menadžmenta.
ne preporučujem
utisak postavljen: 08.09.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mi smo NetCast. Kreativan mladi tim koji radi na jedinstvenim namenskim rešenjima- managed i cloud servisima- kojima nastoji da korisnicima olakša i unapredi poslovanje preuzimanjem vođenja dela ili kompletnog IT sektora.

Mi u NetCast-u verujemo u to da vrhunski svetski stručnjaci u IT industriji nisu ništa bolji i pametniji od nas, samo da imaju jaku volju, veru i ulažu puno sati rada. Upravo zato ulažemo u edukaciju zaposlenih i podstičemo ih da stalno rade na svom razvoju, jer u krajnjoj liniji i rade za sebe. Samim tim verujemo da snaga i učinak pojedinca utiču na dobrobit cele kompanije. Osim toga, kod nas nema tradicionalnog birokratskog sistema, međusobno se poštujemo i pomažemo koliko god smo u mogućnosti. Dakle, NetCast je naša platforma za profesionalni i lični razvoj uz zdrave međuljudske odnose.

Ukoliko vam sve što smo naveli zvuči dobro, energični ste, volite svoje zanimanje, smatrate da imate šta da pružite našoj kompaniji, željni ste dokazivanja, usavršavanja i napredovanja, dođite da zajedno radimo na razvoju budućnosti IT-ja.

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

Linux / Cloud inženjer

Beograd

Iskustvo u radu na poziciji sistem/linux inženjera minimalno dye godine. Diploma više škole ili fakulteta tehničkog (informatičkog) usmerenja. Napredno poznavanje arhitekture operativnih sistema (Linux based: Debian, Ubuntu, CentOS... (pročitaj oglas)

Praksa - Network and System Engineer

Beograd

Tehnologije: Cisco, Juniper and Mikrotik networking, Linux sistemska administracija. Jezici Bash, Python, Perl. Virtuelizacija VMware, Proxmox... (pročitaj oglas)

Full Stack Developer

Beograd

Tehnologije: Java, Spring boot, HTML, CSS, web API, Rest API, MVC arhitekture, git, linux, apache, tomcat, angular, mongodb, sql... (pročitaj oglas)

Android Developer

Beograd

Tehnologije: Java, Android SDK, Android Studio, Git, SQL, Rest API… (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NETCAST DOO BEOGRAD
Adresa
Milentija Popovića 9, Beograd
Datum osnivanja
23.04.2012.
PIB
107532687
Matični broj
20821744
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE RAČUNARSKOM OPREMOM NETCAST DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6203 Upravljanje računarskom opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sanja Arsenović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija