New Balkan Trans d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bex je kurirska služba sa najbržim stepenom razvoja u regionu. Za kratko vreme smo se izborili za poziciju jedne od vodećih kompanija u poštanskim delatnostima. Tim profesionalnih i stručnih mladih ljudi usavršen je najefikasnijom obukom na najkvalitetnijim vozilima i savremenom opremom. Takva struktura resursa, vozila i kadrova obezbeđuje pokrivenost svih mesta u Srbiji za prijem, prenos i isporuku Vaših pošiljki.

Ono što nas izdvaja je otvorena, sigurna i korektna saradnja. U svakom trenutku, nastojimo da unapredimo usluge, koje uveliko štite Vaše poslovne interese, kao i interese Vaših partnera, kojima šaljete pošiljke iz dana u dan, putem naše mreže.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NEW BALKAN TRANS
Adresa
Kralja Milutina 146, Šabac
Datum osnivanja
03.02.1993.
PIB
101062493
Matični broj
06618901
Poslovni naziv
NEW BALKAN TRANS DOO ŠABAC
Delatnost kompanije
4941 Drumski Prevoz Tereta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Jovanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija