NoformatNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mi smo digitalna dizajn agencija sa preko deset godina iskustva u stvaranju izuzetnih i inovativnih rešenja koja pomažu klijentima da postignu svoje strateške i poslovne ciljeve. Sedište nam je u Njujorku, sa kancelarijama u Beogradu i Buenos Ajresu, a planiramo i da se širimo u skorije vreme. 

Mi smo dizajneri i programeri, ilustratori i softverski inženjeri, fotografi i 3D umetnici. Svaki član u našem timu donosi jedinstvenu kreativnost za sto, pomaže nam da izgradimo lepe, funkcionalne, dinamične i nagrađivane projekte.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija