Novelic d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NovelIC je B2B kompanija, osnovana 2013. godine, koja pruža visokotehnološka dizajn rešenja i usluge u elektronskim sistemima. NovelIC tim je razvio reputaciju firme koja radi kvalitetan dizajn na izazovnim projektima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Embedded Hardware and Software Developer

Beograd  • Rok: 07.04.2017

Broad experience in designing embedded electrical circuits for electronic control units e.g. communication interfaces, microcontrollers, power stages etc... (pročitaj oglas)

SW Developer for Embedded & SPS Systems

Beograd  • Rok: 07.04.2017

Wide experiences in designing software modules for PLC/SPS, knowledge of CODESYS is an advantage, knowledge of C programming language... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NOVELIC
Adresa
Omladinskih Brigada 86 P, Beograd
Datum osnivanja
19.11.2012.
PIB
107816220
Matični broj
20877537
Poslovni naziv
NOVELIC DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Darko Tasovac - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija