O3ART - web i grafički dizajn


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

o3art je firma čiji članovi tima već nekoliko godina uspešno rade u oblasti web i grafičkog dizajna. Odgovorni smo, inventivni i trudimo se da ispoštujemo svaki dogovoreni rok, kako bi ostvarili dobru saradnju i stvorili obostrano zadovoljstvo u našem poslovanju.

Kroz jedinstven proces kombinovanja pojedinih elemenata dizajna (linije, oblik, teksture i boje) i najnovijih tehnika za izradu veb sajtova, za Vas ćemo kreirati jedinstvenu internet prezentaciju kao idealno rešenje za predstavljanje Vašeg poslovanja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DUŠAN GAČIĆ PR, AGENCIJA ZA GRAFIČKE USLUGE I VEB DIZAJN O3ART, OSEČINA (VAROŠICA)
Adresa
Karađorđeva 141, Osečina
Datum osnivanja
13.01.2011.
PIB
106905990
Matični broj
62360364
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Dušan Gačić - Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija