O kompaniji
5
Iskustva
1
Plate
3
Poslovi
OIP Robotics AD logo

OIP Robotics AD

1

Iskustva

1 100%

Menadžment kompanije

1

Beneficije

1

Balans karijera-privatni život

1

Timska atmosfera

1

Zadovoljstvo projektima

1

Mogućnost napredovanja

1
Intervju
29.08.2023
Pozitivno iskustvo

.NET Software Engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prijatan razgovor sa HR-om, ukratko je predstavljena kompanija nakon cega mi je postavljeno par pitanja o obrazovanju i uopste licnim interesovanjima i planovima. Otvoreni su za sva pitanja i trude se da upute kandidata u citav proces. Jedan deo razgovora se odvija na engleskom jeziku (par jednostavnih pitanja).Tehnicki intervju je trajao nekih sat vremena, fokus je bio na razumevanju i samom nacinu razmisljanja kao i na nekom predjasnjem iskustvu. Sva pitanja su se nekako nadovezivala jedno na drugo, bilo je i jednostavnijih i laksih, ali sve u svemu jako interesantan razgovor.
Korisno? 2
Intervju
08.08.2023
Negativno iskustvo

Software Developer (.NET)

Bez ponude za posao

Intervju težak

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Sam proces je zapoceo tako sto mi se javila njihova regruterka putem LinkedIn-a. Nakon toga smo imali kraci telefonski poziv, posle koga smo zakazali tehnicki interviju, nakon koga je ceo proces zavrsen. Projekat su oznacili kao "tajan". Opsti utisak je negativan kako zbog njihove tajnovitosti, tako zbog dosta staromodnih pitanja na tehnickom delu.

Pitanja sa intervjua

 • Binarna stabla pretrazivanja, B*, njihova kompleksnost
 • TLS handshake, HTTPS
 • overloading vs overriding
 • SOLID principi, i da se detaljno objasni Dependency inversion
 • gde se cuvaju staticke promenljive
 • kako je implementiran Dictionary
Korisno? 2

Odgovor kompanije

Poštovani, Hvala vam na iskrenom osvrtu na nedavni proces zapošljavanja. Vaše mišljenje nam je veoma važno, i cenimo vaše vreme koje ste uložili tokom intervjua. Vaša povratna informacija nas podseća na važnost ravnoteže između tajnovitosti i davanja dovoljno informacija kako bi kandidati mogli doneti informisane odluke. Takođe smo primetili vaše komentare u vezi sa tehničkim intervjuom. Uzimamo ih u obzir kako bismo unapredili naš proces selekcije i postavili relevantna pitanja koja se odnose na savremene trendove i tehnologiju. Još jednom vam se zahvaljujemo na vašem interesovanju za pridruživanje našem timu i na vremenu koje ste izdvojili. Ako imate dodatne komentare ili sugestije, slobodno nas kontaktirajte. Želimo vam sve najbolje u vašoj karijeri. Srdačan pozdrav
Korisno? 1
Intervju
23.07.2023
Pozitivno iskustvo

Windows System Administrator

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

- Razgovor sa njihovim HR. Prijatan razgovor. - Na prvi pogled izgledalo je kao da sam impresionirao sa svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom za taj posao, međutim posle tog poziva više nisam imao kontak sa njim. Verovatno zbog dosta velike mesečene nadoknade koju sam tražio kao senior sistem inženjer. - Kao i na svim takvim inervijuima, bila je kratka priča na englekom.

Pitanja sa intervjua

 • Sa kojim tehnologijama sam radio?
 • Kako srađujem sa kolegama?
 • Da li mi je problem da radim za strane klijente i da komuniciram na englesom.
 • Koliki mi je otkazni rok?
 • Očekivana zarada?
Korisno? 1

Odgovor kompanije

Poštovani, Hvala Vam što ste podelili impresije o našem procesu selekcije, drago nam je da ste se osećali prijatno. Iskustva kandidata su nam jako bitna kako bismo dalje unapredili svoj proces selekcije, hvala još jednom na izdvojenom vremenu. Želimo Vam puno sreće u daljem radu i usavršavanju.
Korisno? 2
Intervju
17.11.2022

Junior QA

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se sastoji iz testiranja engleskog i nekog testa vezanog za samu struku. Posle toga vas zovu na online intervju ako prođete prvi deo naravno. Intervju se sastoji iz dela na engleskom i na srpskom. Ne daju nikakve konkretne informacije o bilo čemu, samo vas pitaju da li hoćete ili nećete da pristanete. Jako jadno za bilo koju kompaniju a posebno u IT svetu.
Korisno? 9

Odgovor kompanije

Poštovani, Žao nam je da čujemo da ste imali ne tako pozitivno iskustvo tokom našeg procesa selekcije. Želimo da vam se zahvalimo na podeljenom komentaru jer nam znači da čujemo iskustva kandidata kako bismo bolje razumeli vašu percepciju samog procesa i radili na tome da isti unapredimo u budućnosti. Takođe, želimo da naglasimo da tokom samih intervjua naš tim nije donosio odluke o ishodu tako da nismo mogli ni da zahtevamo od kandidata pristanak bilo kakve vrste. Hvala vam još jednom i želimo vam puno sreće u potrazi za poslom!
Korisno? 5
Iskustvo
17.11.2022
1

Junior QA

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Nema

Zamerke

U samom procesu selekcije posle prvog testiranja dobijam mail da sam prošao testiranje i poziv na intervju koji je protekao u prijatnoj atmosferi i po rečima HR prošao sam i tu fazu. Međutim kada sam ih pitao za uslove posla, platu i ostale stvari iz oglasa nisu želeli da mi daju konkretan odgovor već su me samo pitali da li pristajem. Ne mogu da pristanem na nešto što nije definisano. Posle par dana dobijam mail da ipak nisam prošao. Sve jasno. Za sve juniore, bežite od ovakvih firmi, pročitao sam dosta loših stvari o njima na netu i uverio se kako pokušavaju da vas namame da radite za džabe.

Korisno? 7

Odgovor kompanije

Poštovani, Drago nam je nam je da je razgovor za vas bio prijatno iskusvo ali nam je takođe žao zbog očiglednog nesporazuma. Želimo da vam se zahvalimo na podeljenom komentaru jer nam znači da čujemo iskustva kandidata kako bismo bolje razumeli vašu percepciju samog procesa i radili na tome da isti unapredimo u budućnosti. Takođe, želimo da naglasimo da tokom samih intervjua naš tim nije donosio odluke o ishodu tako da nismo mogli ni da zahtevamo od kandidata pristanak bilo kakve vrste a više infomacija o konkretnoj ponudi delimo sa kandidatima koji uspesno prodju proces selekcije. OIPR obezbeđuje kompenzaciju i tokom samog treninga tako da ne postoje očekivanja da naši budući zaposleni i u jednom trenutku rade bez da za to dobiju nadoknadu. Hvala vam još jednom i želimo vam puno sreće u potrazi za poslom!
Korisno? 0