OMD Media d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

OMD je najnagrađivanija medijska agencijska mreža koja već godinama unazad nosi titulu Global Media Agency of the Year. OMD zapošljava preko 8000 ljudi u više od 100 zemalja u svetu. Od 2006. godine prisutni smo i u Srbiji kao medijska agencija koja je u potpunom vlasništvu Omnicom-a.

Naše globalno sedište je u Njujorku, s regionalnim sedištima u Londonu, Singapuru i Majamiju. OMD širom sveta zapošljava više od 8.000 medijskih stručnjaka u više od 30 specijalizovanih komunikacijskih disciplina, kroz 100 zemalja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OMD MEDIA
Adresa
Koste Racina 16, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
05.12.2005.
PIB
104192888
Matični broj
20111780
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA MEDIJSKE KOMUNIKACIJE OMD MEDIA DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Joksimović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija