Ogury Balkans d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Bulevar Mihajla Pupina 165e, Beograd
učitavanje...


3 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 110954731
Matični broj: 21405957
Broj zaposlenih: 251-500
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ogury je inovativna, nagrađivana i brzo rastuća tehnološka kompanija koja se specijalizuje za marketinška rešenja u svetu mobilnih tehnologija, namenjena uređenom putovanju kroz svet mobilnog marketinga. Njena jedinstvena tehnologija donosi rešenja za tri osnovna izazova sa kojima se marketing lideri, top brendovi i medijske agencije suočavaju: efektivnost mobilne strategije, zatvorene tehnološke platforme koje teško komuniciraju sa drugim tehnologijama i poverenje korisnika i klijenata.

Mi razvijamo sopstveni proizvod koji donosi uspeh našim klijentima. Naš projekat je dugoročan i sve poznatiji globalnim svetskim brendovima. Koristimo najsavremenite tehnologije i ohrabrujemo Ogurijance da to čine i istražuju.

Ogury je jedina kompanija koja nudi istinitu i kompletnu sliku surfovanja korisnika na mobilnim uređajima kroz aplikacije i mobilne vebsajtove. Od 2014, Ogury je bio fokusiran na generisanje korisnika prvog reda, na mobilnim telefonima, kroz eksplicitno prihvatanje mobilnih signala. Danas Ogury ima 400.000.000 potpisnika sporazuma politike privatnosti (GDPR,) prirodno integrisane u paket njegovih inteligentnih marketing rešenja. Podstaknut poverenjem korisnika, ovim jedinstvenim i preciznim podacima i snagom tehnologija Artificijelne Inteligencije razvijenih za tu namenu, Ogurijeva inteligentna marketing rešenja omogućavaju organizacijama da shvate ponašanje potrošača i otkriju publiku za koju nikada ranije nisu znali da je imaju. Ovi uvidi su nakon toga pušteni u rad u svim fazama surfovanja kupaca i omogućili jedinstvenu interakciju sa korisnicima i optimizaciju prihoda.

Oguri je integrisan u 12000 aplikacija i ima poverenje 900 najvećih svetskih brendova i marketinških agencija. Ima kancelarije u londonu, Njujorku, Parizu, Milanu, Rimu, Los Anđelesu, Čikagu, Bostonu, Detroitu i Madridu, a upravo počinjemo u Srbiji.

U Srbiji želimo da razvijemo moderan R&D centar koji ce biti integrisan u operacije francuskog R&D centra, ali I doprineti tehničko-tehnološkom razvoju. Tražimo pametne i ambiciozne ljude, iskusne u mobilnim tehnologijama koji žele da naprave iskorak i ostvare pravi uticaj na poslovanje brzo rastuće kompanije Ogury.

Za više informacija posetite sajt www.ogury.com

…“The company Ogury is named after Augury, which was the practice of generating omens from interpreting the flight of birds in ancient Rome. Ogury generates mobile data by interpreting raw signals from mobile devices through a complex, unique technology.”

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Ogury Balkans d.o.o.

Android developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju jako težak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi razgovor je bio sa regruterom koji me je kontaktirao preko linkedina, zatim razgovor sa HR sa uopstenim informacijama i pitanjima. Nakon toga je usledio razgovor sa teamleadom koji je bio jedan od onih razgovora gde vam je nakon 5 minuta jasno da sa takvim ljudima ne zelite da radite. Mnogo nelogicnih pitanja cije je jedini cilj da vas diskredituju, a ne da se proveri dal vase znanje odgovara kompaniji. Nacin ispitivanja je bio veoma napadan i jako neprijatan. Sumirano jako lose iskustvo.

Senior Frontend Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 7 nedelja
Kako je izgledao proces
Od pocetka sam imao komunikaciju sa osobom iz Francuske koja je zadužena za HR. Sam razgovor sa HR je trajao oko pola sata i tu su dolazila tipična pitanja. Nakon HR zakazan je razgovor sa njihovim developerom od 45 minuta. Posle par dana dobio sam link ka testu na Codility platformi (2 JS zadatka srednje težine). Nakon toga još jedan razgovor sa njihovim developerom koji je komentarisao Codility rešenje i pitao me još kako bi rešio par hipotetičkih problema. Posle su me pozvali u Bgd kancelariju da upoznam tim. Potom se nisu javili 2 nedelje da bi mi zakazali poslednji intervju sa VP Engineering iz Pariza. I to je trajalo preko sat vremena. Dobio sam mejl u kome je HR osoba pitala da li imam pitanja i najavila da će mi se javiti za koji dan. Potsetio sam je za par dana, ponovo je odložila i više se nije javljala. Sasvim bi mi bilo ok da su mi lepo javili da sam odbijen, ovako su me dobro izmrcvarili sa 6 krugova i na kraju ni reči...

Fullstack JavaScript Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je bio sledeći: razgovor o kompaniji i o tebi, tehnički zadatak preko sajta Codility (3 zadatka - dva u JS i jedan SQL), nakon toga tehnički razgovor u kome se priča o mnogim tehnologijama i alatima, razgovor sa team leadom, razgovor sa technical expertom, razgovor sa VP of engineering tog tima. Neki razgovori su uživo, a neki su preko Google video poziva. Moj proces selekcije je bio znatno duži nego inače jer sam konkurisao prvo u jednom timu, a posle u drugom timu. Tehnički nije bio pretežak, ali ima mnogo razgovora jer je bitno da se kompanija i kandidat upoznaju i uklope na svim nivoima organizacije. Pohvale za članove HR tima sa kojima sam imao dosta kontakta i koji su sa strpljenjem odgovorili na niz mojih pitanja.

Senior Android Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
U pitanju je detaljan tehnički intervju. Sastojao se od tri kruga. Prvi krug je bio tehnički razgovor sa lokalnim Team Lead-om, nakon toga je usledio tehnički zadatak i potom još jedan "remote" tehnički intervju. Moje iskustvo je vrlo prijatno. HR je u svakom trenutku bio spreman da odgovori na pitanja. Ostaje žal što nisam u ovom trenutku postao deo ovog tima.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OGURY BALKANS
Adresa
Takovska 13, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
30.07.2018.
PIB
110954731
Matični broj
21405957
Poslovni naziv
OGURY BALKANS doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6311 - Obrada podataka, hosting i sl.
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jean Canzoneri - Direktor
Thomas Pasquet - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Business Analyst
  1 plata
  1200 EUR / mesečno
  1200 1200

  Technical Lead
  1 plata
  3400 EUR / mesečno
  3400 3400

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Ogury Balkans d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška