Ooyyo d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

OOYYO je vodeći globalni pretraživač za nove i polovne automobile. Naš servis agreguje i analizira milione automobila za prodaju sa hiljadu različitih izvora informacija, vraćajući najrelevantnije rezultate pretrage za korisnike. Trenutno, OOYYO je prisutan na 54 auto-tržišta i dostupan na 29 različitih jezika.

OOYYO ima najveći indeks na svetu, sa više od 15 miliona jedinstvenih automobila na prodaji, i više od 25 miliona različitih oglasa iz mrežnih izvora širom sveta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OOYYO - U LIKVIDACIJI
Adresa
Ustanička 128a, Beograd-Boždovac
Datum osnivanja
02.04.2008.
PIB
105668151
Matični broj
20403233
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA KONSALTING I MENADŽMENT OOYYO DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC) - U LIKVIDACIJI
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Ćirić - Likvidacioni upravnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija