Open C Team


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Open C Team d.o.o. je kompanija za inženjering softverskih proizvoda i razvoj informacionih sistema. Osnovana je 2010. godine sa ciljem da doprinese razvoju kvalitetnijeg softvera na našem tržištu. Pored gotovih rešenja koje nudimo, a koja su rezultat višegodišnjeg razvoja, Open C Team obezbeđuje i uslugu kreiranja potpuno novog softvera prema specifičnim potrebama korisnika.

Za veoma kratko vreme istakli smo se u razvoju poslovnih rešenja po meri korisnika. Ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da izjednačimo vreme koje je potrebno za razvoj novog rešenja sa vremenom koje je potrebno da se implementira već gotovo softversko rešenje. Za Open C Team ne postoje mali i veliki poslovi i korisnici već se isti, visoki standardi i usluge primenjuju u odnosu na sve klijente.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OPEN C TEAM
Adresa
Gavrila Principa 26/20, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
27.01.2010.
PIB
106451041
Matični broj
20604077
Poslovni naziv
OPEN C TEAM DOO, BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Janjić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija