Opportunity Banka a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Opportunity banka Srbija (OBS) deo je međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija “Opportunity International“ koja je osnovana 1971. godine u Čikagu i danas ima preko 5 miliona klijenata u 22 zemlje sveta. 

Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine, a 2012. je obeležila kao jubilarnu godinu u kojoj je ušla u desetu godinu poslovanja u Srbiji. Već dvanaest godina obezbeđujemo kredite preduzetnicima i malim preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i individualnim poljoprivrednim proizvođačima, a odnedavno i kredite, štedne proizvode i tekuće račune namenjene svim segmentima stanovništva.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Network and Security Engineer

Novi Sad  • Rok: 02.06.2017

Opportunity Banka a.d.: Network and Security Engineer. Napredno poznavanje mrežnih i bezbednosnih servisa i tehnologija (routing protocols, firewall, IPS, NAC, UTM)... (pročitaj oglas)

Oracle Developer

Novi Sad  • Rok: 05.05.2017

Opportunity Banka a.d. traži Oracle Developera. Poželjno iskustvo u radu sa Oracle razvojnim alatima (SQL, PL/SQL, prednost Oracle Forms); Poželjno iskustvo u održavanju i razvoju poslovnih aplikacija; (pročitaj oglas)

Network and Security Engineer

Novi Sad  • Rok: 20.04.2017

Napredno poznavanje mrežnih i bezbednosnih servisa i tehnologija (routing protocols, firewall, IPS, NAC, UTM)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OPPORTUNITY BANKA
Adresa
Bulevar Oslobođenja 2A, Novi Sad
Datum osnivanja
27.05.2002.
PIB
101643574
Matični broj
08761132
Poslovni naziv
OPPORTUNITY BANKA AD, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Vladimir Vukotić - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija