Opšta bolnica MediGroupNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Udruživanjem iskustva, profesionalizma i stručnosti četiri zdravstvene ustanove sa više decenijskom tradicijom - Dom zdravlja "Dr Ristić" na Novom Beogradu, Dom zdravlja "Dr Ristić 2" na Banovom Brdu, Dom zdravlja "Jedro" i "Specijalne ginekološke bolnice Jevremova sa porodilištem", pod krov prve privatne zdravstvene platforme MEDIGROUP u decembru 2013. počinje sa radom Opšta bolnica MEDIGROUP. Tokom 2014. godine članica zdravstvene platforme MEDIGROUP postala je i Specijalna klinika za oftalmologiju "Klinika Miloš".  

Opšta bolnica MEDIGROUP nalazi se na Novom Beogradu u objektu koji je urađen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji se prostire se na 6000 m2. Bolnica poseduje vrhunsku medicinsku opremu najnovijih tehnologija - magnetna rezonanca snage 1.5T, skener, digitalni rentgen, više od 10 ultrazvučnih aparata, 6 operacionih sala, više od 50 bolesničkih postelja u kojoj tim vrhunskih stručnjaka pruža zdravstvene usluge pacijentima svih starosnih dobi od najmladjih do najstarijih kako gradjana i gradjanki Beograda, tako i Srbije i regiona.

Kroz sinergiju ustanova članica MEDIGROUP platforme više od 250 lekara stalno zaposlenih u ovim ustanovama su na raspolaganju pacijentima Opšte bolnice MEDIGROUP. Svi zaposleni su vrhunski stručnjaci koji kontinuirano rade na svom stručnom i naučnom usavršavanju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Junior Developer

Beograd  • Rok: 07.02.2017

VSS, IT usmerenja - FON, ETF, PMF,računarski fakultet, poznavanje principa relacionih baza, podataka i SQL programiranja... (pročitaj oglas)

Sistem administrator

Beograd  • Rok: 06.02.2017

Iskustvo u administriranju OS (Linux) - minimum tri godine radnog iskustva, Iskustvo u administriranju baze, podataka (Oracle) - minimum dve godine radnog iskustva... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
108297259
Matični broj
17851551
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija