PS Fashion Design d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Modna kuća P....S.... je počela sa radom 1996. godine u Čačku. Kroz, ništa manje do, spektakularan rast i, brzu ekspanziju, za veoma kratak period postali smo jedan od vodećih preduzetnika u regionu i dostigli nivo od preko 400 zaposlenih.

Vodeća pozicija koju imamo na tržištu, kao i prepoznatljiv imidž, rezultat su pažljivo osmišljenih i izvedenih marketinških aktivnosti. Osnovna obeležja su press kampanje u najpopularnijim i najčitanijim ženskim časopisima (Gloria, Bazar, Joy, Hello, Story, Grazia, Lepota i zdravlje ...), kao i u specijalizovanim časopisima isključivo modnog karaktera (Best Shop, Glam Shopping, Cosmopolitan), zatim bilbord kampanje, radijska i televizijska sponzorstva.

Mi u P....S.... čvrsto verujemo da najnoviji IT uređaji, ne samo da nude „hi-tech“ rešenja za našu administraciju, već nam omogućavaju prognoziranje i predviđanje trendova, zahteva naših klijenata, kao i planiranje proizvodnog kapaciteta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
P.S. FASHION DESIGN
Adresa
Bogićevićeva 8, Čačak
Datum osnivanja
17.04.2006.
PIB
104433233
Matični broj
20158468
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE P.S. FASHION DESIGN DOO ČAČAK
Delatnost kompanije
1413 Proizvodnja ostale odeće
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Pantović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija