Paneleven group d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Paneleven je specijalizovana za marketing, distribuciju, projekte i razvoj softvera i integraciju uspostavljanja dugoročnog odnosa sa vodećim kompanijama ključnog tržišta u ovim regionima.

Paneleven posluje prvenstveno u centralnoj i istočnoj Evropi i bivšem Sovjetskom Savezu, otvarajući ove regione našim klijentima uprkos različitim kulturama i poslovnim etikama. Od 1994. godine, Paneleven se proširio i trenutno ima kancelarije u Londonu, Beogradu i Banja Luci, a i planiramo da proširimo lokacije naših kancelarija. 

Naš glavni strateški partneri su Datacard Group, StepNexuss, Trub AG, Tag Systems, Keycorp, ViVOtech, ACS, MasterCard, Pexim CardInfo, Certus.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PANELEVEN GROUP
Adresa
Trg Nikole Pašića 7, Beograd (grad)
Datum osnivanja
05.12.2003.
PIB
103165726
Matični broj
17519247
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE PANELEVEN GROUP DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4669 Trgovina na veliko ostalim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Ljujić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija