PharmanovaNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Pharmanova je domaća, privatna farmaceutska kompanija osnovana 1991. godine. Tokom godina, prolazila je razvojni put od apoteke u Batajnici, preko poslovnog sistema koji je obuhvatao mrežu veleprodaje i lanca apoteka, do današnjeg statusa - jednog od najvećih proizvođača lekova, medicinskih i dijetetskih sredstava, u čijem je sklopu moderna fabrika koja zadovoljava stroge standarde Evropske unije.

Pharmanova je kompanija u kojoj su visoki standardi u pogledu kvaliteta rada. Poštovanje zakonskih uslova u ovoj oblasti i profesionalnih standarda, imaju za rezultat jasno postavljene ciljeve kvaliteta koje moraju da ispune zaposleni.

Put do dobre proizvodne prakse i uspešne prodaje vodi kroz sistematsku i dobro organizovanu obuku koja je prva obaveza svih novoprimljenih.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PHARMANOVA DOO OBRENOVAC
Adresa
Industrijska 8, Beograd
Datum osnivanja
15.04.2008.
PIB
105561580
Matični broj
20408642
Poslovni naziv
PHARMANOVA DOO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU FARMACEUTSKIH PROIZVODA OBRENOVAC
Delatnost kompanije
2120 Proizvodnja farmaceutskih preparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandra Mirić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija