Phoenix Pharma d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Phoenix Pharma osnovana je 1991. godine u Beogradu pod imenom Pharmanova Co., u čijem su sastavu poslovale apoteka i veledrogerija. Od sredine 90-ih godina, ostvaruje značajan obim saradnje s vodećim domaćim i stranim proizvođačima lekova i parafarmaceutskih proizvoda i postaje konsignater lekova renomiranih proizvođača.

Svesni uloge koju svaka veledrogerija ima, postavili smo jasne kriterijume rada i usmerili ih ka ispunjenju osnovnog cilja u svetu farmacije – brizi o zdravlju ljudi. Stvorili smo sistem koji obezbeđuje širok prodajni asortiman, sigurne uslove skladištenja i brzu i bezbednu distribuciju, a samo poslovanje zasnovali smo na stvaranju partnerskih odnosa kako sa dobavljačima tako i sa kupcima. Vremenom smo uveli nove usluge, formirali iskusne timove i proširili delatnost.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Operater tehničeke podrške klijentima

Beograd  • Rok: 25.09.2017

Phoenix IT Services : Operater tehničeke podrške klijentima. Aktivan rad sa klijentskim Microsoft Windows operativnim sistemima, instalacijama konfiguracijama. Minimum 1 godina iskustva na sličnim poslovima... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PHOENIX PHARMA
Adresa
Bore Stankovića 2, Beograd-Čukarica
Datum osnivanja
04.11.1990.
PIB
100000266
Matični broj
07517807
Poslovni naziv
PHOENIX PHARMA DOO, BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
4646 Trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ružica Koren - Direktor
Momčilo Bojović - Direktor
Tomislav Živanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija