Piraeus Bank a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Piraeus banka AD Beograd je članica grčke Piraeus bankarske grupe koja pruža kompletan paket finansijskih i bankarskih proizvoda i usluga na grčkom i međunarodnom tržištu. Grupa poseduje stručno znanje i iskustvo u oblastima poslovanja sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima, investicionog bankarstva, lizinga, osiguranja i špedicije. Orijentisana je ka jugoistočnoj Evropi (Rumunija, Bugarska, Srbija, Ukrajina i Albanija) i istočnom Mediteranu (Egipat), ali je takođe prisutna i u finansijskim centrima u Londonu.

Grčka Piraeus banka prisutna je na srpskom tržištu od maja 2005. godine kada je preuzela Atlas banku. U cilju poboljšanja sveukupnog poslovanja i proširenja ponude, 2007. godine sa radom su počela dva nova privredna društva Piraeus Leasing d.o.o. i Piraeus Rent d.o.o.

Poslovnu filozofiju Piraeus banke u Srbiji predstavlja poštovanje najviših međunarodnih normi i vrednosti u obezbeđivanju bankarskih proizvoda i usluga, uz primenu najsavremenije tehnike i tehnologije. Fundamentalna politika Piraeus banke koja se tiče razvoja ljudskih resursa zasniva se na efikasnom upravljanju ljudskim resursima, s ciljem stvaranja obučenog i posvećenog kadra sposobnog da funkcioniše u okviru konkurentnog EU bankarskog tržišta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PIRAEUS BANK
Adresa
Milentija Popovića 5b, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
08.08.1995.
PIB
100000627
Matični broj
17082990
Poslovni naziv
PIRAEUS BANK AKCIONARSKO DRUŠTVO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Neoclis Neocleous - E 257660
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija