Polimark d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Dobro pozicioniran i u srcu poljoprivredne regije, Polimark je najveći proizvođač kondimenata u regionu.

Polimark je osnovan 1989. godine, a proizvodnja našeg prvog brenda, kečapa, je započeta 1992. godine. Od tada, Polimark je proširio svoj asortiman proizvoda.

Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela strandard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe smo implementirali IFS i BRC standarde. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavaju da Polimark garantuje stalni kvalitet i svežinu proizvoda tokom roka trajanja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
POLIMARK
Adresa
Autoput Beograd - Novi Sad 100b, Beograd-Zemun
Datum osnivanja
20.07.1989.
PIB
100002508
Matični broj
07457499
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE POLIMARK DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
1039 Ostala prerada i konzervisanje voća i povrća
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vojin Starčević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija