ProCredit Bank

ProCredit Bank

0 6

Kontakt

Adresa Kirschwaldstrasse 19, 60435 Frankfurt, Nemačka
Telefon +381 11 2057000
PIB 100000215
MB 17335677
Zaposlenih 10001+
Predstavništvo Milutina Milankovića 17, 11070 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ProCredit banka je razvojno orijentisana banka koja pruža kompletnu bankarsku uslugu najvišeg kvaliteta stanovništvu i privredi. U našem poslovanju pridržavamo se nekoliko osnovnih načela: negujemo transparentnu komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, a usluge koje pružamo zasnovane su na razumevanju situacije svakog klijenta ponaosob i na temeljnoj kreditnoj analizi. Ovaj odgovorni pristup bankarstvu omogućava izgradnju dugoročnog partnerstva sa klijentima utemeljenog na obostranom poverenju. 

U poslovanju sa privredom fokusiramo se na kreditiranje veoma malih, malih i srednjih preduzeća, budući da smo uvereni da upravo taj sektor otvara nova radna mesta i pruža ključni doprinos privredi. Kroz razumljive i dostupne štedne i druge bankarske usluge, kao i investiranje značajnih sredstava u finansijsku edukaciju, težimo da promovišemo kulturu štednje i odgovornosti koja može doprineti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva.

Naši akcionari očekuju dugoročno održiv prinos na investicije, umesto kratkoročnog uvećanja profita. Znatna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih, kako bismo stvorili prijatnu i efikasnu radnu atmosferu, a našim klijentima osigurali ljubaznu i stručnu uslugu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ProCredit Bank

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv PROCREDIT BANK
Poslovni naziv PROCREDIT BANK AD, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma Akcionarsko drustvo
Adresa Milutina Milankovica 17, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja 14.03.2001.
PIB 100000215
MB 17335677
Zakonski zastupnici
Svetlana Tolmačeva Dingarac - Predsednik izvršnog odbora

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu