Program Development Team, d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Program Development Team d.o.o. je kompanija za razvoj softvera, fokusirana na proizvode koji podržavaju konsultantske i revizorske usluge u oblastima menadžmenta, informacione bezbednosti i privatnosti.

Naš klijent je PERSICON AG, nemačka kompanija koja pruža usluge konsaltinga u oblasti informacione bezbednosti i zaštite podataka. PERSICON AG ima klijente iu privatnom i u javnom sektoru, uključujući i vladine agencije i institucije.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

QA Engineer

Beograd  • Rok: 12.11.2019

Basic knowledge of relational database systems (such as Oracle, MS SQL or MySQL). Relevant work experience. Have the ability to commit to projects and master new challenges... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 12.11.2019

Have solid knowledge and experience in working on Java based solutions. Have knowledge of relational database systems. Be familiar with Spring and Hibernate... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PROGRAM DEVELOPMNT TEAM
Adresa
Beogradskog Bataljona 123 A, Beograd-Čukarica
Datum osnivanja
14.05.2012.
PIB
107564239
Matični broj
20827106
Poslovni naziv
Program Development Team d.o.o. Beograd-Čukarica
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Srdjan Manasijević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija