Prointer IT Solutions and ServicesNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Prointer IT Solutions & Services je osnovana 1999. godine. Za veoma kratko vreme postala je vodeća kompanija na polju Informacionih Tehnologija. Kompanija se primarno bavi implementacijom kompletnih IT rešenja, sistem integracijom, optimizacijom poslovne štampe, IT konsultantskim uslugama. Imamo partnerske odnose sa vodećim IT kompanijama u svetu. Naši klijenti su najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije, državna administracija i javna uprava.

PROINTER IT je posvećen pružanju servisa u oblasti informacionih tehnologija kako bi svojim klijentima omogućio da na najbolji način iskoriste prednosti vodećih rešenja današnjice i na taj način unaprede svoje poslovanje. Brzi napredak tehnologije je pokretač dramatičnih promena u načinu funkcionisanja društva kao i načinu poslovanja. Svaki novi napredak pokreće talase promena koje preplavljuju poslovni svet. PROINTER IT zasniva partnerski odnos sa svojim klijentima kako bi, koristeći moć vodećih tehnologija današnjice, na talasima promena zakoračili u uspešniju budućnost.

PROINTER IT pruža rešenja koja se baziraju na tehnologiji koja omogućava rešavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtevnijim i ključnim oblastima poslovanja: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta. Od samih početaka PROINTER IT prate uspesi na polju dizajna, razvoja i primene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih poslovnih sistema. Naši stručni programerski i konsultantski timovi iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti skoncentrisani su na rešenja prilagođena i razvijena u partnerskom odnosu sa našim klijentima.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

SAP HR Consultant

Beograd  • Rok: 28.10.2017

Poznavanje poslovnih procesa. Minimum 1 godina radnog iskustva u oblasti SAP HR-a. Poznavanje OS Windows ili Unix... (pročitaj oglas)

SAP ABAP Consultant

Beograd  • Rok: 28.10.2017

Fakultetska diploma državnog univerziteta (FON, Elektrotehnički Fakultet...). Minimim 2 godine iskustva u ABAP programiranju u SAP okruženju. Poznavanje poslovnih procesa... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PROINTER IT SOLUTIONS AND SERVICES DOO BEOGRAD
Adresa
Dunavska bb, Beograd
Datum osnivanja
19.12.2005.
PIB
104217586
Matični broj
20113316
Poslovni naziv
PROINTER IT SOLUTIONS AND SERVICES DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6920 Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Kvrgić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija