Puzzle Software d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Puzzle Software d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

PHP Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ukratko Puzzle software mi se više čini kao HR agencije. Oni u suštini iznajmljuju developere drugim firmama, i ne radi se iz njihovih prostorija nego iz tih kompanije gde vas proslede. Posle prvog intervjua vas prosleđuju na glavni interviju u tu firmu gde žele da vas proslede. Tako da u suštini oni su kao HR agencija i uzimaju procenat na vas a samim tim i plate su niže nego u ostalim firmama za istu poziciju.

utisak sa intervjua postavljen: 26.07.2016.

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 12 nedelja
Kako je izgledao proces
Na preporuku sam dobio poziv za razgovor za posao, jako brzo i efikasno je sve bilo organizovano. Sve je proteklo dobro, ali je nakon toga slaba bila sinhronizacija za dalje razgovore (pošto je više strana uključeno u proces.) Sledeći poziv sam dobio skoro 3 meseca nakon prvog razgovora, što je već bilo kasno. Može se reći - propuštena prilika na obe strane :)

utisak sa intervjua postavljen: 05.11.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Puzzle Software je kompanija čije su glavne oblasti poslovanja:

  1. agilan razvoj softverskih rešenja in-house i za Klijente,
  2. Scrum sertifikovana i proširena edukacija.

Kreiramo kompletne softverske arhitekture i IT rešenja skrojena po zahtevu klijenata. Sarađujemo sa velikim kompanijama, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Fokus nam je na bankarstvu, telekomunikacijama, osiguranju, softverskoj industriji, ali posedujemo iskustvo i u drugim oblastima.

Softverski eksperti koji rade u Puzzle Software-u, pored dugogodišnjeg iskustva u programiranju korišćenjem raznih tehnologija, neosporno raspolažu poslovnim znanjima iz specifičnih oblasti. Vodimo se činjenicom da samo stručno znanje programiranja, bez razumevanja “kako biznis zaista funkcioniše”, nije dovoljno za softverskog konsultanta.

U saradnji sa Scrum Alliance-om, Puzzle Software dugi niz godina organizuje SCRUM kurseve u Beogradu, te omogućava sertifikaciju polaznika koji dolaze iz raznih delova Evrope. Delatnost kompanije je proširena i na pružanje Agile Coaching usluga, kao i proširenu Scrum edukaciju koja podrazumeva edukativne Scrum kurseve posvećene specifičnim izazovima u implementaciji Scrum metodologije.

Usluge softverskog outsourcing-a su godinama razvijana oblast poslovanja Puzzle Software-a na domaćem, ali i na stranom tržištu. Sa outsourcing partnerima gradimo dugoročne odnose saradnje, te u svakom trenutku postoje raznovrsni projekti na kojima su angažovani naši programeri. Rast kompanije i brz i kvalitetan razvoj poslovanja Puzzle Software-a rezultuje kontantnom potragom za kvalitetnim kadrom u domenu razvoja softvera koji će se pridružiti postojećim timovima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Intermediate/Senior .NET Developer

Beograd

At least 3 years of C# .net programming experience; Profound experience in Windows Forms and T-SQL; Good knowledge of Linq, Entity Framework, WCF... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PUZZLE SOFTWARE
Adresa
Sprskih Udarnih Brigada 11, Beograd-Rakovica
Datum osnivanja
11.12.2012.
PIB
107849973
Matični broj
20882956
Poslovni naziv
PUZZLE SOFTWARE DOO BEOGRAD-RAKOVICA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Branković - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija