Puzzle Software d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Puzzle Software d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

PHP Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ukratko Puzzle software mi se više čini kao HR agencije. Oni u suštini iznajmljuju developere drugim firmama, i ne radi se iz njihovih prostorija nego iz tih kompanije gde vas proslede. Posle prvog intervjua vas prosleđuju na glavni interviju u tu firmu gde žele da vas proslede. Tako da u suštini oni su kao HR agencija i uzimaju procenat na vas a samim tim i plate su niže nego u ostalim firmama za istu poziciju.

utisak sa intervjua postavljen: 26.07.2016.

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 12 nedelja
Kako je izgledao proces
Na preporuku sam dobio poziv za razgovor za posao, jako brzo i efikasno je sve bilo organizovano. Sve je proteklo dobro, ali je nakon toga slaba bila sinhronizacija za dalje razgovore (pošto je više strana uključeno u proces.) Sledeći poziv sam dobio skoro 3 meseca nakon prvog razgovora, što je već bilo kasno. Može se reći - propuštena prilika na obe strane :)

utisak sa intervjua postavljen: 05.11.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Puzzle Software je kompanija čije su glavne oblasti poslovanja:

  1. agilan razvoj softverskih rešenja in-house i za Klijente,
  2. Scrum sertifikovana i proširena edukacija.

Kreiramo kompletne softverske arhitekture i IT rešenja skrojena po zahtevu klijenata. Sarađujemo sa velikim kompanijama, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Fokus nam je na bankarstvu, telekomunikacijama, osiguranju, softverskoj industriji, ali posedujemo iskustvo i u drugim oblastima.

Softverski eksperti koji rade u Puzzle Software-u, pored dugogodišnjeg iskustva u programiranju korišćenjem raznih tehnologija, neosporno raspolažu poslovnim znanjima iz specifičnih oblasti. Vodimo se činjenicom da samo stručno znanje programiranja, bez razumevanja “kako biznis zaista funkcioniše”, nije dovoljno za softverskog konsultanta.

U saradnji sa Scrum Alliance-om, Puzzle Software dugi niz godina organizuje SCRUM kurseve u Beogradu, te omogućava sertifikaciju polaznika koji dolaze iz raznih delova Evrope. Delatnost kompanije je proširena i na pružanje Agile Coaching usluga, kao i proširenu Scrum edukaciju koja podrazumeva edukativne Scrum kurseve posvećene specifičnim izazovima u implementaciji Scrum metodologije.

Usluge softverskog outsourcing-a su godinama razvijana oblast poslovanja Puzzle Software-a na domaćem, ali i na stranom tržištu. Sa outsourcing partnerima gradimo dugoročne odnose saradnje, te u svakom trenutku postoje raznovrsni projekti na kojima su angažovani naši programeri. Rast kompanije i brz i kvalitetan razvoj poslovanja Puzzle Software-a rezultuje kontantnom potragom za kvalitetnim kadrom u domenu razvoja softvera koji će se pridružiti postojećim timovima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Intermediate/Senior .NET Developer

Beograd

At least 3 years of C# .net programming experience; Profound experience in Windows Forms and T-SQL; Good knowledge of Linq, Entity Framework, WCF... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PUZZLE SOFTWARE
Adresa
Sprskih Udarnih Brigada 11, Beograd-Rakovica
Datum osnivanja
11.12.2012.
PIB
107849973
Matični broj
20882956
Poslovni naziv
PUZZLE SOFTWARE DOO BEOGRAD-RAKOVICA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Branković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija