Quantum - Automarket d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

QUANTUM - AutoMARKET je softverski tim specijalizovan za izradu softvera u autoindustriji.

Sa radom smo počeli 2001. godine, kao softversko preduzeće nastalo iz okvira preduzeća Quantum, koje je do tada u oblasti autoindustrije uspešno poslovalo punih osam godina, kao uvoznik i distributer rezervnih autodelova za program putničkih vozila.

Ideja za stvaranjem softverskog odeljenja upravo je i nastala iz dugogodišnjeg iskustva Quantum-a u prodaji i distribuciji autodelova i sagledavanja potrebe da prednosti IT tehnologije iskoristi za predstavljanje sopstvenog prodajnog asortimana.

Partneri QUANTUM –AutoMARKET-a su proizvođači i trgovci autodelovima iz Evrope, kao i softverske kompanije sa kojima imamo saradnju po pitanju zastupanja njihovih proizvoda na našem tržištu ili izradi softvera za njihove kupce širom sveta.

U svoje partnere u zemlji ubrajamo veleprodaje i maloprodaje autodelova, među kojima su Shopgroup, RV Trade, Tiki Vent, Tanasić Trgotrans i drugi. Partneri iz inostranstva su nam Inter Cars, CONEX DISTRIBUTION, Unitrade, Auto Krešo, Mikra Matik, Allianz, i drugi. Zastupamo proizvode i imamo potpisane Ugovore o saradnji sa TecDoc-om, TecCom-om, DAT-om, Audacon-om. Naša softverska rešenja unapređuju svakodnevno poslovanje velikog broja subjekata koji učestvuju u prodaji autodelova i proceni štete na motornim vozilima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

.NET / C# Programer

Beograd  • Rok: 13.05.2017

Razvoj novih i održavanje postojećih softverskih rešenja iz oblasti autoindustrije u saradnji sa partnerima iz Evrope... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
QUANTUM-AUTOMARKET
Adresa
Ilije Stojadinovića 57, Beograd-Čukarica
Datum osnivanja
08.01.2008.
PIB
105404168
Matični broj
20369400
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I IZRADU INFORMACIONIH SISTEMA QUANTUM-AUTOMARKET DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Kašelj - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija