Quantum - Automarket d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

QUANTUM - AutoMARKET je softverski tim specijalizovan za izradu softvera u autoindustriji.

Sa radom smo počeli 2001. godine, kao softversko preduzeće nastalo iz okvira preduzeća Quantum, koje je do tada u oblasti autoindustrije uspešno poslovalo punih osam godina, kao uvoznik i distributer rezervnih autodelova za program putničkih vozila.

Ideja za stvaranjem softverskog odeljenja upravo je i nastala iz dugogodišnjeg iskustva Quantum-a u prodaji i distribuciji autodelova i sagledavanja potrebe da prednosti IT tehnologije iskoristi za predstavljanje sopstvenog prodajnog asortimana.

Partneri QUANTUM –AutoMARKET-a su proizvođači i trgovci autodelovima iz Evrope, kao i softverske kompanije sa kojima imamo saradnju po pitanju zastupanja njihovih proizvoda na našem tržištu ili izradi softvera za njihove kupce širom sveta.

U svoje partnere u zemlji ubrajamo veleprodaje i maloprodaje autodelova, među kojima su Shopgroup, RV Trade, Tiki Vent, Tanasić Trgotrans i drugi. Partneri iz inostranstva su nam Inter Cars, CONEX DISTRIBUTION, Unitrade, Auto Krešo, Mikra Matik, Allianz, i drugi. Zastupamo proizvode i imamo potpisane Ugovore o saradnji sa TecDoc-om, TecCom-om, DAT-om, Audacon-om. Naša softverska rešenja unapređuju svakodnevno poslovanje velikog broja subjekata koji učestvuju u prodaji autodelova i proceni štete na motornim vozilima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Junior QA Engineer

Beograd  • Rok: 26.01.2018

Understanding of complete product lifecycle and QA processes. Very good oral and written English skills. Real team player and also work independently. Ready to learn about new technologies... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
QUANTUM-AUTOMARKET
Adresa
Ilije Stojadinovića 57, Beograd-Čukarica
Datum osnivanja
08.01.2008.
PIB
105404168
Matični broj
20369400
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I IZRADU INFORMACIONIH SISTEMA QUANTUM-AUTOMARKET DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Kašelj - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija