Ragebite

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Ragebite

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
0
beneficije

0
mogućnost napredovanja

0
balans između karijere i privatnog života

JavaScript Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Opšti utisak o kompaniji:

Zamerke kompaniji
Nakon pregleda CV-a bio sam pozvan na tehnički razgovor, gde sam pokazao zadovoljavajuće znanje nakon čega mi je bilo rečeno da ću biti kontaktiran što se nikada nije desilo, što smatram jako neodgovornim s obzirom da sam bio pozvan na tehnički intervju i da mi je bilo rečeno da će mi biti javljeno "do kraja nedelje".
ne preporučujem
utisak postavljen: 27.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ragebite je mali, nezavisni studio sa sedištem u Beogradu, osnovan sa ciljem da obezbedi različita rešenja za eSport i gejmersku industriju.

Njihova vizija je da razviju najbolji proizvod koji će uticati na budućnost gejminga i eSport industrije.

Osnovan krajem 2016. godine, Ragebite (prethodno poznat kao PikieSkuad) ima više od 1000 eSports organizacija u svom portfoliju. Radili su na raznim projektima, razvili potpuno nove sisteme za takmičarske igrače, esports turnire i još mnogo toga.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija