Republička agencija za telekomunikacije RATEL


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Republička agencija za elektronske komunikacije ili RATEL je regulatorno telo u oblasti elektronskih komunikacija Republike Srbije. Formirana je Zakonom o telekomunikacijama (2003), a počela je sa radom 19. decembra 2005. godine.

RATEL se bavi regulativom, nadzorom, administrativnim aktivnostima. Nezavisan je u odnosu na državne organe i cilj mu je da bude profesionalno i stručno regulatorno telo među operaterima u telekomunikacijama. Treba imati u vidu da učešće prihoda telekomunikacionih firmi u Srbiji u 2005. godini je bio 7,2% a da u firmama koje se bave telekomunikacijama radi preko 25.000 zaposlenih.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija