Ringier Axel Springer d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ringier Axel Springer je vodeća medijska i digitalna kompanija u Srbiji. Njen portfolio obuhvata brendove Blic, Žena, NIN, Elevate, Original koji su među najčitanijim izdanjima u Srbiji.

Prepoznajući sve veću potrebu čitalaca za online informacijama, kompanija je intenzivno uložila u razvoj portala. Blic.rs, Noizz.rs, Pulsonline.rs, Zena.rs, Nekretnine.rs, Mojauto.rs kao i forum Ana.rs su ubrzo postali najposećeniji online portali.

Kompanija je u oktobru 2015. pokrenula Media Impact Srbija, novi prodajni sektor koji nudi klijentima integrisanu komunikaciju kao i usluge oglašavanja kroz različite medijske kanale sa fokusom na digitalne tehnologije.

Kompanija je osnovana 1996. a od 2010. je deo novoosnovane medijske grupacije Ringier Axel Springer Media AG, koja takođe posluje u Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Estoniji, Letoniji i Litvaniji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RINGIER AXEL SPRINGER DOO BEOGRAD
Adresa
Žorža Klemansoa 19, Beograd
Datum osnivanja
18.03.1996.
PIB
100000889
Matični broj
17134990
Poslovni naziv
IZDAVAČKO DRUŠTVO RINGIER AXEL SPRINGER DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
5813 Izdavanje novina
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Drakulić - Petrović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija