Roaming Networks d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija ROAMING NETWORKS d.o.o. je osnovana 4. septembra 2008. godine, kao članica ROAMING grupe i kao specijalizovana firma za projektovanje, instalaciju, integraciju i održavanje  telekomunikacionih radio i radio-relejnih pristupnih mreža.

Vremenom, kompanija razvija kompetenciju i u drugim segmentima telco poslovanja tako da danas poseduje veliko iskustvo i značajnu prisutnost na Balkanu, razvijajući 3 strateške linije poslovanja: radio i radio-relejne pristupne mreže, pasivne optičke mreže i transportni sistemi.

Roaming Networks teži stalnom razvoju i širenju na nova tržišta zadovoljavajući potrebe, želje i očekivanja kupaca, poslovnih partnera, zaposlenih, vlasnika i državnih institucija.

Nastojimo da realizujemo sve proizvode i usluge u skladu sa najvišim tehnološkim standardima i time održavamo rejting pouzdane i visokoprofesinalne kompanije u svim sferama našeg poslovanja. Daljim razvojem i usavršavanjem našeg kadra trudimo se da prevaziđemo očekivanja naših kupaca.

Naš cilj je da razumemo i unapred predvidimo potrebe naših kupaca kako bismo zajedničkim snagama njihov projekat pretvorili u uspeh.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Rukovodilac projekta službi za projektovanje, izgradnju i održavanje

Beograd  • Rok: 07.06.2017

Roaming Networks d.o.o.: Rukovodilac projekta. Najmanje 3 godine radnog iskustva u struci na relevantnim poslovima instalacije, održavanja, podrške i vođenju projekata u IT infrastrukturi i Data centrima (serveri, storage-i, virtualizaciji)... (pročitaj oglas)

System Administrator

Beograd  • Rok: 09.06.2017

Completed high education in information, communication and communications technology or proof of equivalent knowledge, skills and experience... (pročitaj oglas)

Technical Planner

Beograd  • Rok: 09.06.2017

At least 5 years professional experience in the enterprise area WAN (planning and design) and their logical interconnection for LAN networks (Layer 2 to Layer 4) and their intergration in the passive LAN environment... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ROAMING NETWORKS
Adresa
Oblakovksa 51, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
08.09.2008..
PIB
105801792
Matični broj
20456400
Poslovni naziv
ROAMING NETWORKS DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Rade Vujović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija