Round Globe Technologies

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Round Globe Technologies

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 14 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi intervju sa čovekom koji je zaposlen u HR. Neobavezan razgovor gde sam mogao da saznam neke stvari o kompaniji. Par rečenica na engleskom da se utvrdi da li znam jezik i to je to. Posle - tišina. Nedeljama nema nikakvog feedback-a što mi je bilo čudno jer sam mislio da je razgovor prošao Ok. I taman kada sam zaboravio da ova kompanija postoji - poziv za drugi krug, ovaj put tehnički intervju. Izvinjenje zbog nepozivanja u kraćem roku, navodno gužva, itd.. Odem na tehnički intervju gde opet saznam detalje o kompaniji, ali ovo je već bio i ozbiljniji intervju sa 2 njihova inženjera. Prvo prođemo kroz moj CV, razgovaramo o projektima na kojima sam radio, a zatim slede i tehnička pitanja. Sve u svemu - korektno i bez zamerki. Sam intervju dobro prođe i opet očekujem poziv, i opet ništa. I posle nekog vremena (kada sam opet zaboravio da postoje, bukvalno posle skoro 2 meseca) - poziv. Zahvalim se na pozivu, ali ipak odbijem da odem opet do njih na dalje razgovore. Smatram da se ljudima daje povratna informacija u razumno kratkom roku koji se meri danima, a ne mesecima. Šteta, sve je odavalo drugačiji utisak; prostor je OK, inženjeri koji su bili na intervjuu i sa kojima bih (verovatno) radio su kompetentni i ostavili pozitivan utisak na mene, zanimljiv posao, atraktivne tehnologije, ali eto - neažurnost (pretpostavljam HR-a) koja ostavlja utisak neozbiljnosti, pa s obzirom na to da imam posao kojim sam (uglavnom) zadovoljan, nisam želeo da rizikujem.

utisak sa intervjua postavljen: 21.04.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

RoundGlobe je centar za razvoj softvera orijentisan ka crypto valuti. Fokusirani su na dve stvari:

1. Blockchain gde grade usluge i infrastrukturu za podršku blockchain sistemima 

2. Wallet sisteme gde kreiraju različite programe i aplikacije.

Lokacija RoundGlobe - razvojnog centra je AirportCity u Beogradu.  

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ROUND GLOBE TECHNOLOGIES D.O.O.
Adresa
Omladinskih Brigada 90d, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
11.07.2017.
PIB
110133040
Matični broj
21303968
Poslovni naziv
ROUND GLOBE TECHNOLOGIES D.O.O. BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Douglas Paul Abel - Direktor
Zoran Tadić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija