STR WeifertNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Davne 1993. godine porodica Krčadinac je otvorila diskont alkoholnih pića u okviru tadašnje firme Skandinavija promet iz Paraćina i kao jedni od najuspešnijih u ovom poslu na osnovu tadašnjeg prometa za vrlo kratko vreme postali su prvi diskont u okviru date firme. Vrlo brzo uz mali diskont počinju i sa distribucijom robe drugim radnjama i ugostiteljskim objektima.

Izlaskom iz Skandinavije promet, firma WEIFERT je osnovana 08.03.1999. godine nakon što je Vladan Krčadinac, osnivač i vlasnik, dobio dozvolu da koristi ovo staro i dobro poznato ime na odboru Pančevačke pivare – najstarije pivare na Balkanu.

Godinu dana kasnije, 2000. godine, WEIFERT postaje jedan od članova Allied Domecq i jedan od najvećih distributera žestokih alkoholnih pića na području Južnog Banata.

Sada sa ponosom možemo da kažemo da smo jedna od najvećih distribucija na teritoriji Južnog Banata i da snabdevamo radnje i ugostiteljske objekte na teritoriji od Beograda, Pančeva, Kovina, Smedereva i Bele Crkve, do i duž granice sa Rumunijom sa jedne strane, a do Banatskog Karlovca, Alibunara, Samoša, Idvora i Čente sa druge strane. I obećavamo da tu nećemo stati.

U 2015. godini nastavljamo dalje sa planom razvoja maloprodajnih i veleprodajnih objekata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA NA VELIKO I MALO WEIFERT VLADAN KRČADINAC PR PANČEVO
Adresa
Stevice Jovanovića 35, Pančevo
Datum osnivanja
01.03.1999.
PIB
101051691
Matični broj
54329725
Delatnost kompanije
4725 Trgovina na malo pićima u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Vladan Krčedinac - Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija