SamproNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Sampro Samardžić & Son u oblasti kompjutera i informacionih tehnologija deluje gotovo punih 20 godina. Sedište firme se od osnivanja nalazi u centru Zemuna, a mreža stalnih saradnika pokriva sve veće centre u Srbiji. Godine predanog rada omogućile su da “Sampro” postane zaokružen sistem koji obuhvata zastupanje i uvoz, projektovanje i proizvodnju, programiranje i softver, veleprodaju i maloprodaju, održavanje i servis… ukratko - sve najvažnije segmente vezane za računare i posebno veoma aktuelnu POS opremu. 

Na našoj referentnoj listi danas se nalaze imena svih većih firmi, ustanova i institucija u našoj zemlji, a na tenderima inostranih naručilaca i donatora svoje poverenje su nam poklonili mnogi - od veoma ugledne BRA Agencije, preko Svetske Banke, do Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju - OSCE. 

Sa POS opremom koju zastupamo i distribuiramo širom naše zemlje i ne znajući susrećete se svakodnevno - prilikom posete bilo kom od najvećih prodajnih lanaca kod nas. Ali osim u velikim samoposlugama „Delta“, “Maxi“, „Merkator“, „Idea“ ili u tržnim centrima poput beogradskog „Ušće“, naše uređaje videćete i u bezbroj malih „prodavnica na uglu“ u svom kraju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON
Adresa
Njegoševa 19, Beograd
Datum osnivanja
10.02.1992.
PIB
100012148
Matični broj
07818106
Poslovni naziv
SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU ZASTUPANJE INŽENJERING I KONSALTING DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Željko Samardžić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija