Sentronis a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Sentronis a.d.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

3
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Inženjer razvoja


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ako ste inteligentni i samostalni daju vam slobodu da radite na projektu kako želite i da unosite novine u rad. Poštuje se radno vreme i retko da ima prekovremenog rada.
Zamerke kompaniji
Neprijavljen rad, loši prostorno-tehnički uslovi za rad i mala plata.
ne preporučujem
utisak postavljen: 12.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Istraživačko-razvojni centar SENTRONIS a.d. razvija i proizvodi visoko tehnološke instrumente za merenje magnetnih polja i električne struje i obezbeđuje odgovarajući razvoj i inženjerske usluge.

SENTRONIS a.d. je osnovan 2003. godine, kao ogranak švajcarske kompanije SENTRON AG. Ideja je bila da SENTRONIS podrži SENTRON u razvoju i proizvodnji senzora magnetnih polja i magnetnih mernih instrumenata, tehnoloških pronalazaka Dr Popovića, profesora na Federalnom institutu za tehnologiju u Lozani, u Švajcarskoj (EPFL). Nakon što je 2004. godine SENTRON kupljen od strane jedne međunarodne kompanije, celokupni posao u vezi sa magnetnim merenjima preuzela je druga Švajcarska kompanija, SENIS AG. Od tada, SENIS i SENTRONIS rade u simbiotičkom partnerstvu. SENTRONIS ima kancelarije i laboratoriju u zgradi Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, i proizvodni pogon na obližnjoj lokaciji. SENTRONIS je privatno preduzeće, profitabilno i potpuno finansijski nezavisno.

U 2010. godini SENTRONIS je registrovan kao istraživačko-razvojni centar, što je omogućilo kompaniji da vodi R&D projekte podržane od strane Ministarstva za nauku i obrazovanje. Kompanija fokusira svoje poslovanje na ugovorni inzinjering i razvoj u privatnom sektoru.SENTRONIS je znatno doprineo razvoju SENIS proizvoda, a takođe i razvoju strujnih senzora Ametes AG (švajcarske start-up kompanije, koja se spojila sa SENIS-om u 2011. godini).

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SENTRONIS
Adresa
Aleksandra Medvedeva 14, Niš (grad)
Datum osnivanja
30.10.2002.
PIB
102559112
Matični broj
17467301
Poslovni naziv
ISTRAŽIVAČKO - RAZVOJNI CENTAR SENTRONIS AD, NIŠ (GRAD)
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Marjan Blagojević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija