Simple Task d.o.o.

Simple Task d.o.o.

(3.5)

Kontakt

Adresa Bulevar oslobođenja 127, 21000 Novi Sad
PIB 108418798
MB 20995777
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Bulevar oslobođenja 127, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Da li želiš da postaneš deo tehnološke transformacije i da svojim veštinama utičeš na savremeni svet oko sebe?

Na pravom si mestu!

Istraži svet tehnologije s nama i omogući kreiranje digitalnih transformacija u savremenom svetu.

Budi deo tima stručnjaka zaduženog za poboljšanje poslovanja vodećih svetskih brendova, kroz razvoj veb i mob aplikacija, dajući im tehnološku prednost na tržištu.

Imaćeš priliku da vizije najaktuelnijih startup-a pretvoriš u tehnološke inovacije, tako što ćeš učestvovati u Greenfield projektima, od inicijalne ideje do finalnog proizvoda.

Postani širi deo internacionalnog tima klijenta koji poverava razvoj svog koncepta tehničkim stručnjacima koji će njegovu zamisao sprovesti do kraja. Iskoristi priliku da radiš u internacionalnom okruženju, gde ćeš razmeniti vredna iskustva sa timovima naših partnerskih
kompanija.

Put kroz virtuelni svet Blockchain-a, Fluttera, Microservices-a i drugih najnovijih tehnologija lakše je pratiti pod vođstvom naših stručnjaka.

Stvori veće, složenije aplikacije kao kombinaciju manjih servisa koje kohezivno rade zajedno - koristeći mikroservise!

Prepoznali smo da arhitektura mikro usluga pruža jedinstvenu poslovnu sposobnost. Monolitne aplikacije i arhitekturu zamenićemo uspešnim pristupom mikroservisima, dokazujući da postoji nekoliko načina za izgradnju softverskih i tehnoloških rešenja.

Istraži svet Blockchain tehnologije!

Učestvuj direktno u procesu razvoja ove revolucionarne tehnologije u raznim aspektima poslovanja i stvaraj inovativna blockchain rešenja. Postani deo našeg visokokvalifikovanog tima ovog progresivnog tehnološkog napretka.

Razmišljaš o radu sa Flutter tehnologijom o kojoj svi danas govore?

Pridruži se našoj ekipi koja broji više od 10 godina iskustva aktivnog rada na preko 30 projekata za razvoj mobilnih aplikacija i dopusti im da te vode kroz ceo razvojni proces. Na osnovudosadašnjeg iskustva vezanim za Flutter tehnologiju, Flutter se pokazao kao najbolji alat za
razvoj hibridnih mobilnih aplikacija. Uveri se zašto zajednica Flutter programera raste iz dana u dan!

Naš trud koji je zaživeo u svakodnevnoj upotrebi

Ako želiš detaljnije da se upoznaš sa našim radom, pogledaš koji to alati nam pomažu da ostvarimo ciljeve, u kojim sferama poslovanja ćeš imati priliku da se razvijaš, ali pre svega, ako želiš da istražiš timove koji se poklapaju sa tvojim veštinama - klikni na ovaj link i pogledaj u brošuri.

Dostignuća ne bismo nazivali dostignućima bez saradnje svih timova i prenošenja znanja koje smo zajedno stekli kroz ceo rad.

Nećeš biti sam/a u procesu učenja novih tehnologija i veština.

Česta istraživanja i stalna usavršavanja tokom mnogih projekata u Simple Task-u ojačali su naše dublje razumevanje različitih veština i tehnologija i rado ih delimo u timu.

Demonstracija znanja u različitim oblicima vebinara, tehničkih blogova ili samo dostupnost kad je kolegi potrebna pomoć je nešto na šta uvek možeš da računaš.

Pogledaj šta je to motivisalo našeg kolegu Marka da postane predavač na vebinaru o AWS arhitekturi?

„Većina današnjih aplikacija razvijena je pomoću tehnologija u "cloud"- u, uključujući onu na kojoj trenutno radim, pa je ideja bila da se organizuje ovaj vebinar na kojem bih delio ideje i znanja iz ove oblasti sa kolegama. Cilj je pokazati kako kombinacija različitih tehnologija u oblaku (usluga) može upravljati jednim složenim sistemom. Platforma na kojoj danas radim broji desetine američkih kompanija i pokazala se kao veoma uspešan projekat koji teži daljem usavršavanju i usavršavanju “

Uz Marka, u kompaniji nas je mnogo više koji vas možemo edukovati u raznim oblastima i podeliti sa vama naša vrhunska tehnološka znanja.

Pored znanja, važno nam je da svaki član našeg tima bude kolegijalan, proaktivan, da voli da deli znanje i da voli da ga stiče, da
otvoreno komunicira i da uživa u onome što radi. Pogledajte detaljnije šta su naše kolege rekle o kompaniji:

Koje tri reči bi izabrala za opis Simple Task kompanije? - Kolegijalno, transparentno, ciljno orijentisano - Ana

Zašto je vaš posao važan? - „Moj rad je najvidljiviji kada konačni proizvod olakšava život krajnjim korisnicima. Na to utičem svojim idejama i realizacijom. Na primer. Bitcoin - sada korisnici digitalnog novca mogu bez straha da trguju kripto valutama. - Robert

Koje vrednosti opisuju našu kompaniju? - Kultura podrške i rasta, proaktivnost i motivacija za poboljšanje. - Milana

Šta nas razlikuje? - „Dovoljno smo mali da je atmosfera u kompaniji gotovo porodična i prijateljska (gotovo svi se poznaju, posebno pre pandemije), a opet smo dovoljno veliki da možemo da prihvatimo veće projekte na kojima treba raditi više kolega sa različitim iskustvima i
veštinama “. - Srđan

Ako si već na kraju ovog teksta i osećaš da delimo iste vrednosti, onda si sigurno zainteresovan/a da postaneš deo našeg tima.

Olakšali smo ti i napisali kako korak po korak izgleda postupak prijave i selekcije, a sve to možeš pronaći u našoj brošuri.

Čekamo te u Simple Task timu!

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Simple Task d.o.o.

Ocena (2 utiska)

4

Beneficije

4

Napredovanje

4

Karijera / privatni život

4

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 21.03.2022
Preporučuje

Frontend developer

Opšti utisak 3
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Kompanija je klasican outsource, dinamicno radno okruzenje, gde se brzo uci. Svaki zaposleni dobija sansu da se istakne i dokaze. Firma ima puno visoko kvalifikovanih programera.

Zamerke

Projekti se brzo menjaju, ne postoji plan razvoja svakog zaposlenog. Treba uloziti vise vremena u definisanju zelja svakog zaposlenog, i u pracenju razvoja karijere.

0
Iskustvo · 14.01.2021
Preporučuje

Praktikant

Opšti utisak 4
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a Manje od jedne godine
Pozitivno

Razgovor sa HR-om prijatan i interesantan. Sastanci se prave svakog dana. Mentor je stručan. Prijatna atmosfera, bez pritiska od strane bilo koga. Zanimljivi projekti za praktikante. Klizno radno vreme.

Zamerke

Mentor je pretrpan svojim obavezama i nije u mogućnosti da bude potpuno posvećen praktikantima.

0
Arhiva | Intervju · 04.12.2019.
Negativno iskustvo

Junior Django Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Na početku intervjua HR pita očekivana pitanja tipa Gde vidiš sebe za 5 godina, provera engleskog itd. Posle toga dolazi OOP test, ali ne praktičan OOP test već teorijski. Samu teoriju OOP-a će jedino znati student koji je polozio predmet objektno orijentisano programiranje. Problem sa tim teorijskim testom je što je...

Pitanja sa intervjua
  • Nabrojati kolekcije u Javi
4
Arhiva | Intervju · 04.12.2019.
Pozitivno iskustvo

Software Developer Intern

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Razgovor sa HR, potom tehnički u vidu jednog testa koji se radi odmah nakon HR intervju-a i prilično je lak. Akcenat na OOP a pored toga par pitanja iz struktura podataka, tredova/niti i dizajn paterna.

2
Arhiva | Intervju · 30.07.2018.
Negativno iskustvo

Lead Test Developer

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Vrlo brzo po konkurisanju sam bio pozvan na razgovor. Prvi deo je HR razgovor sa uobičajenim upoznavanjem mene sa firmom i malo priče o meni. Nakon toga pridružuje nam se (navodno) tehnički čovek i otpočinje drugi deo razgovora koji započinje HR čitajući mi pitanja sa papira vezanim za QA. Pretpostavljam da je imala i...

41

Podaci

Naziv SIMPLE TASK
Poslovni naziv SIMPLE TASK DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar oslobođenja 92, Novi Sad
Datum osnivanja 20.02.2014.
PIB 108418798
MB 20995777
Zakonski zastupnici
Nikša Bogovac - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

550

Software Developer 2 plate

MIN
400
PROSEK
550
MEDIJANA
550
MAX
700