Sky Solutions d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Sky Corporation Int. predstavlja grupu kompanija, Sky Music Corporation, Sky Solutions, Sky Communications, Sky Logistic i ARD (Adriatic Region Distribution). Sky kao brend, nastao je ranih 90-tih godina, kao demo studio, pod nazivom Sky Studio. Nakon šest godina, 1996. godine, razvio se još jedan brend Skymusic, kompanija za prodaju muzičke i studijske opreme. Veliku ekspanziju ova kompanija doživela je 2005/2006 godine, praćenu regionalnim razvojem i značajnim rastom na različitim aspektima, što je Skymusic učinilo vodećim brendom u regionu.

Kompletan menadžment Sky Corporation Int. grupe smešten je u Beogradu (srpskoj prestonici, 3 mil. stanovnika) u moderno izgrađenoj zgradi koja se sastoji od 1200m2 kancelarijskog i izložbenog prostora i 1500m2 magacinskog prostora. Sky Corporation grupa svoje filijale ima i u glavnim gradovima tri države regiona, Sloveniji, Makedoniji i Albaniji.

Agencija za marketing i komunikacije pruža merketinške i PR usluge kompanijama unutar Sky korporacije ali i eminentnim eksternim klijentima. Tim eksperata specijalizovan je za ATL i BTL aktivnosti, dizajn, web dizajn, PR, marketing i zakup medijskog prostora.

Sky Communications ima za cilj da Vam ponudi jedan nov pristup marketingu čiju osnovu čini brzina i kvalitet realizacije poslova, inovativne ideje i maksimalna podrška za klijente agencije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SKY SOLUTIONS
Adresa
Milošev Kladenac 11a, Beograd
Datum osnivanja
15.05.2006.
PIB
104496235
Matični broj
20176601
Poslovni naziv
SKY SOLUTIONS DOO, BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milenko Škarić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija