Solutis d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Solutis d.o.o. je osnovana 1995. godine u Beogradu. Glavne delatnosti kompanije su projektovanje, razvoj, implementacija i održavanje bezbednosnih sistema. U našem proizvodnom programu su sistemi za video nadzor Argus, za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa Chrono, za alarmni nadzor Vesta, sistem za kontrolu rada službe obezbeđenja Patrol, POS sistem za evidenciju zaduženja Lunch, koji su instalirani u brojnim domaćim i stranim kompanijama.

Solutis d.o.o. je danas lokalni lider u projektovanju, razvoju i implementaciji sistema digitalnog video nadzora. Sa ponosom ističemo da naša kompanija jedina nudi domaće programsko rešenje digitalnog video nadzora Argus, koje je rezultat višegodišnjeg rada domaćih stručnjaka.

Sistemi Chrono, Guard, Porter i Vesta su u potpunosti proizvod kompanije Solutis: od projektovanja i proizvodnje uređaja do razvoja softverskih aplikacija. Dugogodišnje iskustvo, sposobnost da saslušamo i uočimo specifične probleme sa kojima se korisnici susreću u poslovanju i visokoobrazovan i stručan kadar su nam omogućili da stvorimo sisteme koji su u potpunost prilagođeni zahtevima i potrebama našeg poslovnog okruženja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SOLUTIS
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 107, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
10.10.1995.
PIB
101710481
Matični broj
17085751
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I RAZVOJ INFORMACIONIH SISTEMA SOLUTIS DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Kukoleča - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija