Štampa sistem d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Štampa sistem d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

IT


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ako imaš nekog da štiti ne moraš ništa znati i možeš učiti bez bojazni da ćeš svoje greške platiti ostajanjem bez posla ili nekako drugačije.
Zamerke kompaniji
Ako nemaš nekog da te štiti nemaš mogućnost da pokažeš svoje kvalitete.
ne preporučujem
utisak postavljen: 21.01.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Pola veka dugu tradiciju poslovanja „Štampa“ je počela da piše daleke 1947. godine, kada je osnovano Društveno preduzeće Štampa čiji je naslednik današnja kompanija.

Kada je počela sa radom, kompanija je poslovala kao trgovinski lanac za prodaju štampanih medija – novina, knjiga, ali i duvana i duvanskih proizvoda kroz mrežu maloprodajnih objekata širom zemlje.

Tokom godina naš poslovni sistem je prošao kroz niz organizacionih i vlasničkih transformacija, prilagođavajući se trendovima, tržišnim i društvenim promenama. Zajedno sa društvom i našim potrošačima, menjali smo se i mi.

Godine 2008, Štampa sistem d.o.o. je postala deo austrijske kompanije OST HOLDING, članice grupe WAZ MEDIA GROUP, vodeće nemačke medijske kompanije. Promena vlasničke strukture pokrenula je i proces stvaranja uslova za uspešnije poslovanje, ali je na kompletno prestrukturiranje i konsolidaciju kompanije trebalo sačekati još nekoliko godina.

Početkom 2011. godine, ponovo je došlo do nove promene u vlasničkoj strukturi Štampa sistema tako što je Centro Štampa d.o.o. Beograd, članica poslovne grupacije Centroproizvod, otkupila vlasnički udeo od OST HOLDING-a i preuzela upravljanje nad Štampa sistemom. Tokom 2011. godine, Štampa Sistem je preuzela većinski paket potraživanja prema Futuri plus, i postala njen najveći poverilac. Integracijom ova dva poslovna sistema počinje nova epoha poslovanja.

Organizaciona, tehnološka i tehnička unapređenja, uvođenje potpuno novog brenda pod imenom MOJ KIOSK i brojne druge inovacije, imaju za cilj da donesu nov poslovni identitet moderne kompanije spremne da svojim potrošačima, partnerima i zaposlenima ponudi jedinstveno i nezamenljivo iskustvo.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ŠTAMPA SISTEM
Adresa
Milutina Milankovica 19, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
02.06.2005.
PIB
103915893
Matični broj
20052694
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU NA MALO ŠTAMPA SISTEM DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4761 Trgovina na malo knjigama u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vasilije Zerdo - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija