Stanwood

Stanwood

0 1

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Kontakt

Adresa Berlin, Nemačka
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Stanwood je uspešna međunarodna agencija za razvoj aplikacija i veb aplikacija sa više od 10 godina iskustva u razvoju aplikacija i objavljivanju na mobilnim uređajima. Njegov tim od 40 dizajnera, programera i menadžera proizvoda deluje iz 12 zemalja širom sveta.

Stanwood je započeo 2009. godine sa svojim prvim vodičem za mobilnu televiziju ON AIR, koji do danas ima preko milion aktivnih korisnika i više od 4 zvezdice u prodavnicama aplikacija, pa je stoga jedan od najuspešnijih i najomiljenijih vodiča za mobilnu televiziju u Nemačkoj. Od tada je Stanwood razvio preko 60 izvornih iOS i Android aplikacija za kupce iz izdavačke delatnosti, zdravstva i fitnesa i automobila, među kojima su velike kompanije kao što su ProSiebenSat.1, Conde Nast, Bertelsmann, Jaguar & Land Rover itd.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Stanwood

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu