Stanwood

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Stanwood je uspešna međunarodna agencija za razvoj aplikacija i veb aplikacija sa više od 10 godina iskustva u razvoju aplikacija i objavljivanju na mobilnim uređajima. Njegov tim od 40 dizajnera, programera i menadžera proizvoda deluje iz 12 zemalja širom sveta.

Stanwood je započeo 2009. godine sa svojim prvim vodičem za mobilnu televiziju ON AIR, koji do danas ima preko milion aktivnih korisnika i više od 4 zvezdice u prodavnicama aplikacija, pa je stoga jedan od najuspešnijih i najomiljenijih vodiča za mobilnu televiziju u Nemačkoj. Od tada je Stanwood razvio preko 60 izvornih iOS i Android aplikacija za kupce iz izdavačke delatnosti, zdravstva i fitnesa i automobila, među kojima su velike kompanije kao što su ProSiebenSat.1, Conde Nast, Bertelsmann, Jaguar & Land Rover itd.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija