Studio Moderna d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji. Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 220 prodavnica, 25 pozivnih centara, na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju kvalitetne usluge. Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Uspeh i rast naše kompanije često se ističe kao primer poslovnog uspeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne firmi razviti multinacionalnu kompaniju koja deluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresovane su i vodeće poslovne škole u svetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim preduzećima u svetu gde Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

U Srbiji, sedište firme je u Novom Sadu i ima oko 500 zaposlenih. Sa preko 200.000 minuta godišnje TV programa, našim kupcima nudimo najveće hitove TV prodaje iz celog sveta.

Pored TV prodaje, naši brendovi su prisutni u 19 maloprodajnih objekata u našem vlasništvu i najvećim trgovačkim lancima kao što su Merkator, Roda, Delhaize, Merkur, Tehnomanija i dr.

2011. godine otvorili smo novi, savremeni pozivni centar u Subotici, kapaciteta 180 radnih mesta i na taj način, zajedno sa kapacitetima pozivnog centra u Novom Sadu, postali jedan od najvećih i vodećih pozivnih centara u Srbiji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
STUDIO MODERNA DOO NOVI SAD
Adresa
Bulevar Vojvode Stepe 24, Novi Sad
Datum osnivanja
05.11.1996.
PIB
100235860
Matični broj
08645639
Poslovni naziv
STUDIO MODERNA DOO ZA TRGOVINU I EXPORT-IMPORT NOVI SAD
Delatnost kompanije
4791 Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Kenan Begić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija