Stylos d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Stylos doo Novi Sad osnovana je 1991. godine u Novom Sadu.

Danas Stylos Group objedinjuje 12 firmi čije se poslovne aktivnosti odvijaju na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, preko partnerske firme i na teritoriji Hrvatske, a odnedavno i na teritoriji Slovenije.

Za 23 godina poslovanja, kompanije u sastavu Stylos Group izrasle su u tržišnog lidera u Srbiji i razvile se u kompanije od ključnog značaja u regionu u oblasti kancelarijskog materijala, biro i IT opreme, putnog programa, galanterije i poslovnih poklona, školskog pribora, izdavaštva, štampe i proizvodnje ambalaže.Stylos je generalni zastupnik, ovlašćeni distributer i preferirani partner preko 50 renomiranih svetskih brendova.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

ICT Administrator

Novi Sad  • Rok: 31.10.2017

Dobro poznajvanje Windows i Linux operativnih sistema, poznavanje Erp Microsoft NAV, samostalno instaliranje, podešavanje/administriranje. Iskustvo u administriranju različitih servisa na Windows i Linux platformi (AD, DNS, WSUS, FS, E-mail... (pročitaj oglas)

ICT Administrator

Novi Sad  • Rok: 04.10.2017

Dobro poznajvanje Windows i Linux operativnih sistema, samostalno instaliranje, podešavanje/administriranje; Iskustvo u administriranju različitih servisa na Windows i Linux platformi (AD, DNS, WSUS, FS, E-mail, Proxy, HTTP, VPN,…)... (pročitaj oglas)

ICT Administrator

Novi Sad  • Rok: 25.08.2017

Dobro poznajvanje Windows i Linux operativnih sistema, samostalno instaliranje, podešavanje/administriranje; Iskustvo u administriranju različitih servisa na Windows i Linux platformi (AD, DNS, WSUS, FS, E-mail, Proxy, HTTP, VP…)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
STYLOS DOO NOVI SAD
Adresa
Futoški put 67, Novi Sad
Datum osnivanja
29.04.1991.
PIB
100236231
Matični broj
08262390
Poslovni naziv
STYLOS DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE NOVI SAD
Delatnost kompanije
4666 Trgovina na veliko ostalim kancelarijskim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Natalija Pavić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija