Sygic a.s.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Sygic se bavi razvojem navigacionog softvera od 2004. godine. Pružaju profesionalna navigaciona rešenja za poslovanje i razvijaju najviše instalirani offline navigacioni program na svetu. Iako su izrasli u globalnu kompaniju, njihov rad se bazira na start up načinu poslovanja. Rade u malim timovima i omogućavaju svakom zaposlenom da ostavi trag u radu kompanije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Head of Branch Office in Serbia

Novi Sad  • Rok: 11.08.2016

Senior programming skills (ability to make code review, take care about code standards …), mainly in C++ or Android language is must... (pročitaj oglas)

Android Developer

Novi Sad  • Rok: 11.08.2016

At least 2 years of experience with Android development, advanced Java skills... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija