TMNS Empiry d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija TMNS osnovana je 2008. godine u Holandiji. Sedište im je u Hagu, a posluju i u Frankfurtu i Cirihu. TMNS je kompanija koja pruža softverske usluge iz oblasti implementacije naprednih rešenja BPM, EAI, SOA i CEP resenja. Ova rešenja zasnovana su na širokom spektru softverskih platformi kao što su TIBCO, Oracle Fusion, Software AG webMethods, Progress Sofware, AUREA Software, Java i razne druge.

2013. godine TMNS je kupio novosadsku firmu "Empiry" 2013. godine, koja se bavi razvojem softvera, pa sad posluje pod imenom "TMNS Empiry". Dve kompanije tesno su sarađivale, kroz rad na projektima za preduzeća DU "Telekom", "Vodafone Egypt", "Swisscom" i UPC, a sada nastavljaju rad i sa primarnim "Empiry" klijentima, u prvom redu "VIP Mobile" Srbija, "VIP Operator" (Makedonija) i drugim članicama TAG ("Telekom Austria group").

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer / Support Engineer

Novi Sad  • Rok: 27.10.2017

IT related education (Bachelor or more). 4+ years of relevant IT experience. IBM WebSphere... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TMNS EMPIRY
Adresa
Bulevar Oslobođenja 95, Novi Sad
Datum osnivanja
03.07.2008.
PIB
105680883
Matični broj
20437260
Poslovni naziv
TMNS EMPIRY D.O.O. NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stevan Ognjenović - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija