TV Shop Direct InternationalNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TV Shop je brend koji je postao prepoznatljiv zahvaljujući permanentnom prisustvu na tržištu čitavog regiona od 1998. godine. U proteklom periodu postali smo jedan od lidera na tržištu u oblasti koja se zove direktna TV prodaja (DRTV). Pored direktne TV prodaje, kao osnovne delatnosti, TV Shop Direct International razvija online prodaju putem svoje web prodavnice,  retail prodaju, odnosno plasman proizvoda putem lanca TV Shop prodavnica i vodećih trgovinskih lanaca i katalošku prodaju. U svojoj ponudi Imamo veliki asortiman, od proizvoda za kuću, kuhinju i čišćenje do proizvoda za zdravlje, lepotu I fitness, kao i proizvode za decu, nakit…

TV Shop ima razvijenu logistiku koja uključuje: call centar, distribuciju proizvoda, marketing, uvoz-izvoz,  maloprodaju, veleprodaju,online prodajukatalošku prodaju… Svi članovi TV Shop tima su profesionalno obučeni i maksimalno posvećeni svom poslu, a sve u cilju da našim kupcima pružimo najbolje proizvode, po pristupačnoj ceni, uz profesionalnu uslugu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TV SHOP DIRECT INTERNATIONAL
Adresa
Cara Uroša 36-38, Beograd
Datum osnivanja
20.01.1993.
PIB
101822877
Matični broj
06493394
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO TV SHOP DIRECT INTERNATIONAL DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
4791 Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vesna Aleksić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija