Tab TaleNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TabTale je vodeći globalni kreator interaktivnih knjiga, igara i edukativnih aplikacija, prepoznat kao Top 10 Games Publisher Worldwide sa 500 miliona downloada i 33 miliona mesečno aktivnih korisnika. Sa platformom napravljenom za brz razvoj visokokvalitetnog sadržaja za pametne uređaje, TabTale je objavio preko 300 aplikacija za decu za iOS, Android i Windows.

Osnovan 2010. godine sa sedištem u Izraelu, TabTale je globalna kompanija koja posluje u šest zemalja - Izraelu, Sjedinjenim Američkim Državama, Kini, Makedoniji, Bugarskoj i Ukrajini.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

QA Mobile Game Tester

Beograd  • Rok: 07.09.2017

At least 2 years experience in QA, regression tests, sanity checks and feature specific tests (Experience in mobile apps games testing is a plus). Experience with QA methodologies; QA documentations (STPSTD) and QA tools (Jira Testrail QC etc.)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TABTALE
Adresa
Debarska 16, Beograd
Datum osnivanja
18.12.2014.
PIB
108799327
Matični broj
21069680
Poslovni naziv
TabTale doo Beograd-Voždovac
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sagi Schliesser - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija