O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Tau on-line logo

Tau on-line

Oceni kompaniju

O nama

Danas je MojPosao među 20 najposećenijih veb stranica u zemlji, sa više od 600.000 posetilaca svakog meseca. Do sada je više od 54.000 klijenata započelo potragu za svojim budućim zaposlenima upravo putem oglasa objavljenih na MojPosao, a procenjuje se da je putem njih zaposleno više od 140.000 osoba.

Portalom MojPosao upravlja kompanija Tau on-line doo koja je od novembra 2012. godine deo Alma Media grupacije iz Finske. Osim što pripada jednoj od vodećih evropskih medija firmi, MojPosao je strateški povezan sa vodećim portalima za zapošljavanje u regiji - Infostud.com iz Srbije i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, koji su po udelima na tržištu svojih zemalja (više od 85%) po snazi bliski MojPosao.

Poslovanje MojPosao obeležile su brojne nagrade. Samo neke od njih su: Premijerova nagrada na VIDI Web Top 100 u 2002. godini, uvrštenje na listu 10 najposećenijih portala za oglašavanje poslova u svetu za neenglesko govorno područje, status Superbranda i Gazele za 2008. godine, uvrštenje među 50 tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u Srednjoj Evropi u 2009. godini prema izboru revizorske kompanije Delloite.