Tau on-line



Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Danas je MojPosao među 20 najposećenijih veb stranica u zemlji, sa više od 600.000 posetilaca svakog meseca. Do sada je više od 54.000 klijenata započelo potragu za svojim budućim zaposlenima upravo putem oglasa objavljenih na MojPosao, a procenjuje se da je putem njih zaposleno više od 140.000 osoba.

Portalom MojPosao upravlja kompanija Tau on-line doo koja je od novembra 2012. godine deo Alma Media grupacije iz Finske. Osim što pripada jednoj od vodećih evropskih medija firmi, MojPosao je strateški povezan sa vodećim portalima za zapošljavanje u regiji - Infostud.com iz Srbije i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, koji su po udelima na tržištu svojih zemalja (više od 85%) po snazi bliski MojPosao.

Poslovanje MojPosao obeležile su brojne nagrade. Samo neke od njih su: Premijerova nagrada na VIDI Web Top 100 u 2002. godini, uvrštenje na listu 10 najposećenijih portala za oglašavanje poslova u svetu za neenglesko govorno područje, status Superbranda i Gazele za 2008. godine, uvrštenje među 50 tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u Srednjoj Evropi u 2009. godini prema izboru revizorske kompanije Delloite.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Software Engineer

Zagreb (Croatia)  • Rok: 06.12.2017

1 year of experience in developing enterprise software Knowledge of Python... (pročitaj oglas)

Senior Developer - Programming Content Creator

Zagreb  • Rok: 27.10.2017

You are expected to be or become a programming polyglot as you will need to analyze, troubleshoot, improve and create programming questions in a variety of programming languages. Check out our public questions to see for yourself... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer (m/f)

Sveta Nedelja (Croatia)  • Rok: 09.09.2017

Experience with BLE, CAN, I2C, SPI etc. 3+ years of experience in writing C and/or C++ code. Active use of English in spoken and written communication... (pročitaj oglas)

Senior C++ Software Engineer (m/f)

Sveta Nedelja, Croatia  • Rok: 12.09.2017

Excellent knowledge of C++ programming language, with good knowledge of Standard Library and C++ 11/14/17 standards. Great design skills, with thorough understanding of good software engineering principles... (pročitaj oglas)

MobileApp Developer (m/f)

Sveta Nedelja, Croatia  • Rok: 12.09.2017

Knowledge of native development for Android and iOS operating systems, with advance knowledge for at least one of them. Experience with cross-platform toolkits for mobile development (primarily React Native) in Android and iOS operating systems... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija