TechBear

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TechBear

  (4 utiska)
75% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Frontend Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mlada firma, mladi ljudi, lepo organizovano. Sve iz razgovora je ispoštovano. Ukoliko ste motivisani za rad i učenje, a timski ste igrač, odlično okruženje. Što se tiče napredovanja rano je da bilo šta kažem (Javiću se kad budem). Normalno zavisi od brzine i motivacije kao i svuda.
Zamerke kompaniji
Zasad ih što se mene tiče nema, ali da navedem da je radno vreme od 15-23h (radi se za američko tržište) što meni nije problem, ali nekome možda ne bi odgovoralo.
preporučujem
utisak postavljen: 03.02.2019.

Front End Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Velik broj klijenata i šarenoliki projekti, tako da se svaki dan nauči i odradi nešto novo. Vlasnik koji ne stvara nervozu već čini uslove rada prijatnim, a zaposlene potpuno upoznatim sa ciljevima kompanije. Projekt menadžeri koji veoma dobro amortizuju pritisak od klijenata i jasno definišu zadatke za timove. Starije kolege uvek voljne da pripomognu i nikad stidljive da i same traže pomoć od mlađih. Polučasovna okupljanja oko torte svaki put kad imamo i najmanji razlog za slavlje! ;)
Zamerke kompaniji
Radno vreme koje je podređeno klijentima sa druge strane Atlantika nije najsjajnije. Ipak, fleksibilnost postoji, i tim je uvek voljan da se svakom pojedincu izađe u susret kad god je potrebno.
preporučujem
utisak postavljen: 26.01.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Projektni menadžer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Lokacija same kompanije je odlična. Kolege su timski igrači od prvog dana i ne postoji mikromenadžment ili bilo kakvo nepotrebno pritiskanje od strane nadređenog. Svi će vrlo rado pomoći sa bilo kakvim pitanjima. Posao je dinamičan i zanimljiv i sva su sredstva za rad obezbeđena. Organizuju se druženja u vidu team building aktivnosti kao i druženja van kancelarije. Sve administrativne dužnosti koje kompanija ima prema radnicima se prate i poštuju. Isplate su tačne i na vreme.
preporučujem
utisak postavljen: 21.01.2019.

Full Stack Web Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Zamerke kompaniji
Na razgovoru za posao je rečeno da ću raditi Wordpressu. U ugovoru o zaposlenju pisalo je Full Stack Developer, Back End Developer i Web designer. Nije rečeno da je prijava na minimalac a ostatak plate dobijam na ruke. Radila sam Laravel projekat a zadaci nisu bili definisani već se iz nejasne prepiske klijenta i Project Managera zaključuje šta treba uraditi na app. Kada sam vlasniku rekla da mi trebaju jasni zadaci i rokovi dao mi je momentalni otkaz. Radno vreme od 15h do 23h. Naporno i veoma stresno.
ne preporučujem
utisak postavljen: 05.11.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TechBear je kompanija posvećena prepravljanju starih web sajtova u profesionalne web prezentacije. Potpuno obnavljaju sajtove kako bi stvorili funkcionalno rešenje za klijente. Za male biznise kreiraju web sajtove, kao i sadržaj za društvene mreže. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Wordpress Developer

Novi Sad  • Rok: 30.07.2019

Imate zavidno poznavanje strukture fajlova na WordPress platformi kao i iskustvo u kreiranju i editovanju tema, plugina i widgeta... (pročitaj oglas)

Project Manager

Niš, Novi Sad  • Rok: 30.07.2019

Fluency in English, both spoken and written. Excellent American or British accent is a great advantage. Very good presentation skills and self-confidence... (pročitaj oglas)

Full Stack Developer

Novi Sad  • Rok: 05.07.2019

Minimum 3 years of working experience at a similar position. Excellent knowledge of PHP. Proficient knowledge of HTML/CSS... (pročitaj oglas)

Project Manager

Novi Sad  • Rok: 28.06.2019

Fluency in English, both spoken and written. Excellent American or British accent is a great advantage. Very good presentation skills and self-confidence. Great communication and self-organizing skills... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija