Technocovering d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od osnivanja 1958. godine, L.A.S.P. Sistem je svetski lider u proizvodnji i ugradnji sistema za pokrivanje objekata. Mi pristupamo tržištu sa inovativnim proizvodima, visokih performansi.

Razvili smo liniju pokretnog krov (pokretnog prekrivača) sistema zasnovanog na tehnologiji koji smo dizajnirali sami: MANTT / MASAV sistem. To je sistem za pokrivanje: hotela, restorana, kafića ili drugih objekata koji imaju prostor na otvorenom.

Mi dizajniramo velike sisteme za pokrivanje objekata koji su pogodni za svaku upotrebu. Naše usluge će vam omogućiti da prilagodite svoj prekrivač (tendu) na način koji Vam najviše odgovara, uz pomoć naših iskusnih tehničara i menadžera prodaje.

Naši proizvodi su prošli vrlo stroge testove, gde su pokazali izvanredne rezultate i spremnost da se odupru vetrovima brzine i do 140 km/h.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TECHNOCOVERING
Adresa
Edvarda Kardelja 84c, Kelebija
Datum osnivanja
14.02.2012.
PIB
107441378
Matični broj
20803096
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO TECHNOCOVERING ZA PROIZVODNJU MONTAŽU POSREDOVANJE TRGOVINU I EKSPORT-IMPORT doo KELEBIJA
Delatnost kompanije
2511 Proizvodnja metalnih konstrukcija i delova konstrukcija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Massimiliano Lauria - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija